Ilgose eilėse stovinčius „Lidl“ pirkėjus pasirengė gaivinti net budintys medikai | Kas vyksta Kaune

Ilgose eilėse stovinčius „Lidl“ pirkėjus pasirengė gaivinti net budintys medikai

R. Tenio nuotr.

Parduotuvių atidarymo išvakarėse kauniečiai pasistatė palapinę prie įėjimo, pirmąją darbo dieną eilėse prie įėjimo teko laukti po valandą ar daugiau laiko – panašu, kad šis scenarijus tęsiasi, mat ir antrąją prekybos dieną prie „Lidl“ prekybos centrų ir vėl būriavosi nemažai kauniečių, o prekybos centrų prieigose budi ir greitosios medicinos pagalbos medikai.

Kas lemia tokį populiarumą, greičiausiai nesunku atspėti: vokiečiai beveik pusę metų leido spėlioti, kada atsidarys pirmosios parduotuvės, atskleidė itin mažai kitų detalių. Tad nenuostabu, jog dabar visiems itin smalsu pamatyti „kažką įspūdingo“.

Ką įspūdingo? Specialistų nuomone, kurią pagrindė ir portalo „Kas vyksta Kaune“ daryta apsipirkusiųjų apklausa, labiausiai žmones masina žemesnės kainos. „Viskas beveik dvigubai pigiau“, „visai kitaip, nei kituose tinkluose“ – nenuostabu, kad po tokių atsiliepimų prie „Lidl“ vis dar rikiuojasi norintys patekti į vidų.

Tiesa, naujasis prekybos centras turi ir trūkumų – lietuviai pasigenda kai kurių prekių ženklų ar prekių įvairovės. „Kai kurių prekių pasirinkimas mažesnis, pvz., skalbimo miltelių…“ – rašė vienas portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas. Kitas pasigedo pasirinkimo tarp gaiviųjų gėrimų – „labai nusivyliau, neradęs tokių prekių, kaip Coca-Cola“, – teigė jis.

O kol paaiškės, ar „Lidl Lietuva“ pateisins visų lūkesčius, situaciją stebi visi: ir didieji Lietuvos prekybos tinklai, ir pirkėjai, ir specialistai, ir net specialiosios tarnybos – užfiksavome greitosios pagalbos darbuotojus, budinčius prie abiejų „Lidl“ prekybos centrų Kaune. Kalbinti medikai teigė, kad sunegalavusių šiandien dar nebuvo, tačiau tokiam karštyje tikimasi visko.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad „Lidl“ – Vokietijos kapitalo mažmeninės prekybos bendrovė, ketvirtadienį atidariusi savo 15 parduotuvių Lietuvoje. Vilniuje šiuo metu veikia penkios, Kaune – dvi, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje ir Mažeikiuose – po vieną parduotuvę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA