Kauniečiai galės išbandyti pasaulinio lygio treniruočių programą | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai galės išbandyti pasaulinio lygio treniruočių programą

Kaunas.lt nuotr.

Nuo birželio 6 dienos, projekto „Judėk sveikai“ gerbėjai turės galimybę sportuoti pagal vieną populiariausių pasaulyje „Nike Training Club“ (NTC) treniruočių programą, sužavėjusią daugiau nei 9 mln. žmonių visame pasaulyje.

Treniruotės vyks kiekvieną pirmadienį nuo 18.30 val. S. Dariaus S. Girėno stadione.

„Džiaugiuosi, kad prie „Judėk sveikai” projekto prisijungia vis daugiau naujų partnerių. Kartu bendradarbiaudami toliau skleisime sveikatingumo ir sporto judėjimą Kauno mieste. Jau nuo kito pirmadienio vasarą pradėsime su nauja, energinga NTC treniruočių programa“, – teigė vienas projekto „Judėk sveikai“ organizatorių Giedrius Bielskus.

Pasak G. Bielskaus, NTC treniruočių programa siūlo efektyvius ir veiksmingus pratimus, kurie yra lengvai pritaikomi įvairaus fizinio pasirengimo žmonėms.

„Šių treniruočių metu dirbama su savo kūno svoriu. Kaskart siūloma vis kitokia treniruotė, kaskart dirbama su skirtingomis raumenų grupėmis”, – pabrėžė G. Bielskus.

NTC treniruotes ves profesionalūs treneriai Inga Mačiulytė ir Kęstutis Žukas. Jie pakeis iki šiol pirmadienio treniruotes vedusius „My Hero” atstovus.

„Kuriam laikui pasitraukiame iš projekto „Judėk sveikai“. Su visa komanda labai džiaugiamės, kad galėjome pabūti su tiek daug žmonių ir pamatyti tiek daug šypsenų“, – kalbėjo „MyHero“ treneris Ignas Dombrauskis.

Daugiau nei 9 milijonai pasaulio gyventojų 155 šalyse naudoja NTC treniruočių programą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA