Karščio neišsigandę kauniečiai demonstruoja gatvės madas | Kas vyksta Kaune

Karščio neišsigandę kauniečiai demonstruoja gatvės madas

R. Tenio nuotr.

Termometro stulpelis pavėsyje pirmadienio dieną mieste siekia 25 laipsnius, tačiau iš miesto darbo dienomis negalintys ištrūkti kauniečiai neketina slėptis vėsiose patalpose.

Portalo „Kas vyksta Kaune” fotografas taip pat pasivaikščiojo po Laisvės alėją ir pabandė užfiksuoti, kokį stilių kauniečiai renkasi tokioje kaitroje.

Akivaizdu, kad šylant orams mieste matosi vis daugiau suknelių ir laisvų drabužių, mažėja tamsių spalvų. Tiesa, atkreipiame dėmesį, jog nors apie akinius nuo saulės miestiečiai ir nepamiršta, galvos apdangalus ne itin mėgsta, mieliau renkasi pabūti pavėsyje.

„Jei galėčiau, tai su maudomu (maudymosi kostiumėliu, red.) vaikščiočiau, taip karšta…“ – kalbėjo per pietų pertrauką Laisvės alėjoje sutikti kauniečiai ir teigė, jog po darbų būtinai trauks prie vandens.

Pasak sinoptikų, artimiausiu metu orai Kaune nežada vėsti. Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog esant aukštai temperatūrai rekomenduojama gerti daug skysčių, svarbiausia ne alkoholinių, nešioti akinius ir galvos apdangalus, stengtis laiką leisti pavėsyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA