Kauno „Žalgirio” gerbėjai dar neprasidėjus rungtynėms, uostamiestyje kėlė sumaištį | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio” gerbėjai dar neprasidėjus rungtynėms, uostamiestyje kėlė sumaištį

delfi.lt 2016/05/28 17:57
DELFI nuotr.

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, kurių apie šimtas šeštadienį atvyko į uostamiestį palaikyti savo komandos, dar neprasidėjus rungtynėms sukėlė sumaištį.

[galerija]

„Žalgirio“ sirgalius į areną palydėjo gausios policijos pareigūnų ir apsaugos darbuotų pajėgos. Kauniečiai buvo palydėti į arenos ložę, kuri yra įrengta virš to sektoriaus, kuriame palaikyti savo komandos per kiekvienas rungtynes susirenka „Neptūno“ sirgaliai – klubo „Vakarų banga“ nariai.

Kelias minutes abiejų komandų sirgaliai keikė vienas kitą, kol galiausiai vienas Kauno „Žalgirio“ ekipos aistruolis į „Vakarų bangos“ sektorių paleido neleistiną sprogstamąjį užtaisą.

Laimė, niekas sužeistas nebuvo, tačiau iškart imtąsi priemonių užkirsti kelią būsimiems konfliktams.

„Jei dvidešimt „Žalgirio“ fanų neišeis iš tribūnos, rungtynės neprasidės“, – garsiai paskelbė rungtynių pranešėjas.

„Jei visi „Žalgirio“ fanai nepaliks šios tribūnos, rungtynės tikrai neprasidės. Jūs panaudojote draudžiamą sprogstamąjį užtaisą, o taip elgtis negalima“, – dėstė pranešėjas.

Dar kelias minutes „Žalgirio“sirgaliai nepajudėjo iš vietos, tačiau galiausiai įsakymui pakluso – jie buvo pervesti į kitą tribūną, kuri yra gerokai atokiau nuo „Neptūno“ sirgalių.

„Žalgirio“ ir „Neptūno“ sirgaliai jau ne vieną sezoną garsėja aršiais nesutarimais. Yra buvę atvejų, kai per ilgąją rungtynių pertrauką „Neptūno“ sirgaliai pribėgo prie „Žalgirio“ aistruolių ir suplėšė jų vėliavą.

Ne kartą rungtynėse, kuriose kaudavosi „Neptūnas“ ir „Žalgiris“, vis nekildavo masinės sirgalių muštynės, jas „užgesindavo“ tik gausios policijos pareigūnų pajėgos.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA