Pramogų centras „Šok, juokis ir voliokis” kviečia kauniečius švęsti vaikų ir šeimos šventes | Kas vyksta Kaune

Pramogų centras „Šok, juokis ir voliokis” kviečia kauniečius švęsti vaikų ir šeimos šventes

R. Tenio nuotr.

Savanorių prospekto pabaigoje duris atvėrusiame viename didžiausių ir moderniausių vaikų sporto, laisvalaikio ir pramogų centrų Kaune, vasaros pradžioje startuos vaikų fizinį aktyvumą ir sveiką gyvenimo būdą skatinančios vaikų dienos stovyklos. 

[galerija kiek=”8″]

Jų metu vaikai kasdien pažins daugybę sporto šakų, išvys žinomus olimpiečius, profesionalius sportininkus, išmoks sveikos gyvensenos pagrindų.

Daugybė paslaugų

Naujai duris atvėręs pramogų centras užima beveik 500 kvadratinių metrų plotą, o pavadintas kaip ir dera linksmybėms iki soties – „Šok, juokis ir voliokis”.

Centro vadovės Viktorija Stankienė ir Lina Seliuginienė tikina, kad svarbiausias dalykas, kuriuo vadovaujasi darbe – inovatoriškumas, kokybė ir gera nuotaika.

„Su kolege į darbą keliaujame kaip į šventę, kasdien dainuojame „Su gimimo diena!“, kasdien švenčiame gimtadienius. Į darbą kaip į šventę“, – sakė V. Stankienė.

Ji pasakojo, kad populiariausios tapo objekto nuomos paslaugos, jos labiausiai tinka norintiems švęsti pačių suplanuotas šventes. Beje, yra galimybė surengti profesionalią fotosesiją, užsakyti animatorę ar gauti maisto tiekimo paslaugą, o pačiame centre galima rinktis iš įvairaus, šviežių gaminių asortimento. Daugiau informacijos ir patiekalų sąrašas.

„Atkrinta didieji šventės rūpesčiai, belieka pasipuošti, gerai nusiteikti ir atvykti. Laukiame čia visų vaikų, mėgstančių sportą, karstynes, aktyvų laisvalaikį. Čia kiekvienas vaikas ras, kur save realizuoti ir lavinti fantaziją.”

Nuo fėjų iki piratų

Moderniose patalpose įrengta daugybė skirtingų zonų kokybiškam laisvalaikiui: Fėjų dvaras su lėlių karalyste, Foto ir kino salė, Sporto zona su futbolo ir krepšinio aikštelėmis, bokso ringu; Kamuoliukų šulinys, laipynės, čiuožynė, šokliesiems – batutas; taip pat Gaisrinės zona, Gydytojų priimamasis, Pažinimo takas ir Žalioji gamtos stotelė.

Itin svarbi vieta – virtuvėlė, joje vaikams ir jų tėvams gaminamas šviežias maistas, kartais net visas žaidimų centras pakvimpa vaniliniais vafliais, o netrukus centre bus pradėta kepti šviežia pica, kuria visi mėgausis tiesiai iš krosnies.

Mėgiamiausia ir populiariausia lankytojų zona – Piratų laivas. Jame mėgsta pasibūti ne tik mažieji, bet ir suaugusieji.

Išmanieji vaikai gali džiaugtis kompiuteriais žaidimais didžiuliame ekrane. Centre galima šokti, dainuoti, sportuoti ir mokytis pažinti pasaulį.

Kaip pasakoja viena iš centro vadovių V. Stankienė, dalis vaikų taip įsižaidžia, kad juos sunku nukrapštyti nuo žaidimų proceso ir pasiimti vykti namo.

„Būna net ašarų, bet pažadėjus, kad kitą kartą vėl čia atvyks – vaikai aprimsta“, – darbo kasdienybę pasakojo V. Stankienė.

Vasaros stovykla

Birželio – liepos mėnesiais pramogų centre „Šok, juokis ir voliokis“ vyks vaikų dienos stovyklos „Olimpas“. Jose pradinių klasių amžiaus vaikai bus skatinami aktyviai leisti laiką, ugdyti sveikos mitybos įpročius ir skatinti fizinį aktyvumą.

Stovyklos metu vaikai kasdien pažins daugybę sporto šakų, išvys žinomus olimpiečius, profesionalius sportininkus, išmoks sveikos gyvensenos pagrindų.

Mažuosius prižiūrės kvalifikuoti pedagogai.

Viena iš centro vadovių L. Seliuginienė, kartu dirbanti fizinio lavinimo mokytoja vienoje mokykloje, teigia pastebėjusi, kad pastaruoju metu itin suprastėjo vaikų fizinis pajėgumas, tad rekomenduoja tėvus itin susizgribti.

„Šioje stovykloje daug dėmesio skirsime vaikų sportui, juk vaikystėje pats laikas gerai išsidūkti, išsišėlti ir įgyti profesionalaus sporto pagrindus. Kaunas – sporto miestas, tad vaikus skatinu įvairias sporto šakas išmėginti nuo pat mažens, o vėliau jau pats atsirinks, kurią sporto šaką propaguoti“, – teigė L. Seliuginienė.

Ji pridūrė, kad vaiko jokiais būdais nevalia versti sportuoti nemėgiamos sporto šakos, nes tuomet apkarsta visa vaikystė ir pats sportas tampa nebemielas, o juk tai tokia energizuojanti, optimizmą skatinanti veikla!

Stovyklos metus bus pristatytos ir išmėginamos įvairiausios sporto šakos: krepšinis, futbolas, tinklinis, salės riedulys, lengvoji atletika, šiaurietiškas ėjimas, golfas, dailusis čiuožimas, stalo ir lauko tenisas, plaukimas, buriavimas, penkiakovė, fechtavimas.

Stovyklos truks po penkias darbo dienas, visas jas bus tiekiamas sveikuoliškas maistas, vakarais vaikai grįš miegoti į namus. Pirma stovykla prasidės birželio 6 d. Daugiau apie stovyklą: www.stovyklaolimpas.lt.

Ateities planai

Vaikų sporto, laisvalaikio ir pramogų centro „Šok, juokis ir voliokis” vadovės atskleidė, kad nuo rugsėjo čia atsidarys Vaikų edukacinis centras: reguliariai vyks mankštos, savigynos treniruotės, mankštos su mamomis, dirbs logopedai, anglų kalbos mokytojai.

„Patariame tėvams atvesti savo vaikus į vasaros dienos stovyklą „Olimpas”, kur pamatysite mūsų centro patalpas, susipažinsite su darbo filosofija ir įsitikinsite, kad tai atsakinga ir žaisminga erdvė vaikams ne tik šėlti, bet ir ugdyti laimingas asmenybes”, – sakė centro vadovės.

Ne tik vaikams

Viena iš įmonės vadovių V. Stankienė tikina, kad šis spalvomis ir energija trykštantis centras skirtas ne tik vaikams, bet ir vaikystę norintiems prisiminti suaugusiesiems.

„Čia erdvė užsakoma ne tik vaikų gimtadieniams, krikštynoms ar kitoms reikšmingoms šventėms, visai neseniai čia puikiai atšvęstas mergvakaris, vyko net bernvakaris, siautė energingas karaokė vakarėlis, jau yra užsakymų išleistuvėms. Žmonės vis dažniau ieško naujų, įdomių vietų savo šventėms, tam šis centras – kaip tik“, – tikino V. Stankienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA