Kauno Santakoje kartu su šimtais piknikautojų šašlykais mėgavosi ir Linas Adomaitis | Kas vyksta Kaune

Kauno Santakoje kartu su šimtais piknikautojų šašlykais mėgavosi ir Linas Adomaitis

R. Tenio nuotr.

Didelio populiarumo praėjusią vasarą sulaukęs masinis „Borjomi Grill piknikas“ šiais metais laikinojoje sostinėje pritraukė dar daugiau iškylautojų. Ketvirtadienį Kauno santakos slėnyje surengtoje šventėje dalyvavo apie tūkstantis svečių. Tarp pievoje ant pledų įsikūrusių pikniko dalyvių renginyje buvo galima išvysti ir gerai pažįstamų veidų: atlikėją bei prodiuserį Liną Adomaitį, aktorę Reditą Dominaitytę, aktyvios gyvensenos šalininkę ir visuomenės veikėją Joaną Bartaškienę.

Pasimėgauti ką tik ant grotelių iškepta mėsa ir gyvo garso Ievos Zasimauskaitės koncertu po atviru dangumi Linas Adomaitis atvyko su žmona.

„Tai labai jauki, šilta ir prasminga „Borjomi“ iniciatyva, kuri skatina bendruomeniškuma ir draugystę. Pats esu lankęs Borjomi miestelį – jau tada įsitikinau, kokie gruzinai paslaugūs ir draugiški. Neveltui Lietuva ir Gruzija turi ypatingą ryšį, laisvės troškimą, o gal tiksliau – troškulį?“, – sakė dainininkas ir muzikos prodiuseris L. Adomaitis.

Pikniko dalyviai vaišinosi Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos profesionalų ant grotelių iškeptais „Krekenavos“ „Grilio čempionų“ šašlykais, kurių renginio metu buvo išdalinta apie 1000 porcijų. Gardžiu maistu galėjo džiaugtis tiek vištienos, tiek kiaulienos mėgėjai.

Po sočios mėsiškos vakarienės šventės svečiai vaišinosi natūraliu mineraliniu vandeniu „Borjomi“, kuris jiems padėjo susigražinti lengvumo pojūtį.

„Iškyla gamtoje asocijuojasi su gardžiu ant grotelių kepamos mėsos kvapu. Valgyti gryname ore, besiklausant muzikos – tikras malonumas, tik yra grėsmė įsijautus svalgyti keliais kąsneliai per daug. Natūralus mineralinis vanduo padeda susigrąžinti lengvumo pojūtį, todėl renginio dalyviams parūpinome tūkstantį buteliukų mineralinio vandens – tiek, kiek ir buvo išdalinta šašlykų porcijų“, – sako pikniką organizuojančios ir piknikų kultūrą Lietuvoje kurstančios įmonės „IDS Borjomi Europe“ marketingo vadovė Tatjana Rudienė.

Pavakarieniavę pikniko dalyviai po koncerto iš Santakos slėnio skirstytis neskubėjo – gera nuotaika ir draugiška atmosfera kauniečiams ir toliau leido mėgautis saulėtu vakaru gryname ore.

Šią vasarą „Borjomi“, toliau plėsdama vis labiau populiarėjančią piknikų kultūrą Lietuvoje, ant grotelių kepamos mėsos ir natūralaus mineralinio vandens šventę taip pat ketina surengti Vilniuje ir Klaipėdoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA