Masiniame piknike Kaune bus išdalinta 1000 porcijų ant grotelių keptos mėsos | Kas vyksta Kaune

Masiniame piknike Kaune bus išdalinta 1000 porcijų ant grotelių keptos mėsos

Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienį 18 val. kauniečius ir miesto svečius į Santakos slėnį sukvies tradicinis masinis piknikas. Šventės dalyviai bus vaišinami ką tik ant grotelių iškeptomis vaišėmis ir galės mėgautis gyva muzika.

[galerija kiek=””]

Tai pirmasis iš trijų šiais metais organizuojamų „Borjomi Grill piknikų“. Planuojama, kad renginyje Santakos slėnyje apsilankys šimtai žmonių ir jiems bus išdalinta 1000 vištienos ir kiaulienos šašlykų porcijų.

Antrą kartą laikinajai sostinei šventę dovanojantis grandiozinis „Borjomi Grill piknikas“ praėjusiais metais sutraukė šimtus kauniečių. Šiemet tikimasi sulaukti dar daugiau ant žarijų kepto maisto mėgėjų.

„Džiaugiamės, kad piknikų kultūra Lietuvoje vis labiau populiarėja. Kviečiame visus susirinkti į Santakos slėnį ir pasimėgauti ką tik ant žarijų iškepta mėsa, o lengvumo pojūčiu po skanios vakarienės pasirūpins „Borjomi“, – sako „IDS Borjomi Europe“ marketingo vadovė Tatjana Rudienė.

Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos profesionalai šventės metu svečius vaišins AB „Krekenavos agrofirma“ dovanotais „Grilio čempionų“ vištienos ir kiaulienos šašlykais.

Pievoje ant užtiesalų su draugais ar šeimos nariais įsikūrusiems pikniko dalyviams pakilią nuotaiką kurstys gyvai Ievos Zasimauskaitės atliekama muzika.

Šią vasarą „Borjomi“, ir toliau plečia vis labiau populiarėjančią piknikų kultūrą Lietuvoje – ant žarijų kepamos mėsos šventę taip pat ketinama surengti Vilniuje ir Klaipėdoje.

Daugiau apie renginį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA