Gatvės muzikos diena išjudino kauniečius | Kas vyksta Kaune

Gatvės muzikos diena išjudino kauniečius

Š. Kubiliaus nuotr.

96 įvairių stilių profesionalūs atlikėjai bei mėgėjai, pasirodantys skirtingose miesto erdvėse – taip atrodo „Gatvės muzikos diena 2016“ Kaune.

2007-aisiais Andrius Mamontovas pakvietė profesionalius atlikėjus ar mėgėjus pasirodyti įvairių Lietuvos miestų erdvėse visiškai nemokamai.

Nuo to laiko vienintelė tokio pobūdžio šventė – „Gatvės muzikos diena“ – Lietuvoje tapo neatsiejama kultūrinio gyvenimo dalimi. Kaune ji rengiama jau aštuntąjį kartą.

Nors renginio pradžia vangoka ir portalui „Kas vyksta Kaune“ pavyko užfiksuoti vos keletą jau pasirodymus pradėjusių atlikėjų, pabaiga žada sudrebinti visą Laisvės alėją.

Čia nuo 19 valandos vyks masinė netradicinių mušamųjų instrumentų improvizacija drauge su Jurgiu Didžiuliu ir „Drum2gether“, į kurią organizatoriai kviečia atsinešti būgnus, buteliukus, skardines ar indus, pripildytus kažko, kas kelia triukšmą.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ šio savaitgalio metu kviečia fiksuoti akimirkas iš didžiausios miesto šventės ir siųsti jas mums funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA