Skaitytojo video: Jaunos mamos su vaikais vežimėliuose gali dėkoti sau, kad liko gyvos | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo video: Jaunos mamos su vaikais vežimėliuose gali dėkoti sau, kad liko gyvos

Tik viena akimirka, tik vienas neatsargus žingsnis per pėsčiųjų perėją ir ketvirtadienio popietė Taikos prospekte būtų pažymėta itin tragišku įvykiu.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Andrius pateikia filmuotą vaizdo medžiagą iš automobilyje įrengto vaizdo registratoriaus. Joje užfiksuota, kaip iš Taikos prospekto žiedinės sankryžos neleistinoje vietoje išvažiuojantis raudono „VW Golf“ vairuotojas nepaiso ne tik skiriamosios linijos, bet važiuoja dideliu greičiu per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją, prie kurios jau sustojo vienas automobilis praleisti pėsčiuosius. Ne gana to, į gatvę tuo momentu bando įžengti dvi mamos su vežimėliais. Tik jų atsargumo dėka, jos staiga sustoja, nes pastebi nežmonišku greičiu atskrendantį raudonąjį „bolidą“ ir taip išvengia įvykio su garantuotomis tragiškomis pasekmėmis.

Tikimės, kad matydami šią vaizdo medžiagą ja pasidalinsite, o patys taip neatsakingai niekada nevairuosite. Jei pažįstate šio automobilio savininką, rekomenduokite jam savo noru nuvykti į Kauno kelių policiją ir papasakoti, kur reikėjo taip skubėti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA