Dėl eismo pokyčių griebėsi karvės š….. | Kas vyksta Kaune

Dėl eismo pokyčių griebėsi karvės š…..

Kas vyksta Kaune nuotr.

Ketvirtadienį teko sugrįžti į Smalininkų gatvelę, kur gyventojai pastebėjo akiai neįprastą vaizdą. Eismo problemų niekaip neišsprendžiantys, griebėsi karvės išmatų. Tik neaišku, kas. Ar vietos gyventojai, ar gatve negalintys pravažiuoti vairuotojai.

[galerija kiek=”4″]

Kauno eismo saugumo komisija, gavusi gyventojų prašymus, yra nutarusi Smalininkų gatvėje drausti transporto eismą, išskyrus aptarnaujantį ar gyventojų transportą. Tam įrengė ir ženklą. Tačiau jo nepaisantys vairuotojai, iš miesto centro norėdami prasmukti į Karaliaus Mindaugo prospektą, ir toliau važiavo itin siaura gatvele, kurioje dėl gatvės pločio nėra net šaligatvio, gyventojų laiptinės išeina į važiuojamąją dalį.

Tikriausiai vietos gyventojų iniciatyva atsirado krūva padangų, kurios fiziškai užtvėrė į siaurą gatvelę. Kai miesto tvarkymo skyrius jas išvežė, tuomet vietoj užtvaro atsirado gelžbetoniai blokai. Dėl jų įpykę, prieš kelias dienas atvežė krūvą karvių išmatų, kurias išpylė ant pastatytų blokų.

Kaip baigsis šis konfliktas, neaišku. Smalininkų gatvelės gyventojai šiuo metu teigia susiduriantys su problema, kad į gatvelę iš kitos pusės įvažiuoti taip pat negalima, nes galioja vienpusis eismas, ir norėdami pasiekti namus, jie turi važiuoti per „plytą“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA