Neveronyse atidarytos trys sporto aikštelės: tinkliniui, krepšiniui ir stalo tenisui | Kas vyksta Kaune

Neveronyse atidarytos trys sporto aikštelės: tinkliniui, krepšiniui ir stalo tenisui

Krs.lt nuotr.

Trečiadienį Neveronių gyvenvietėje atidaryti net keturi infrastruktūros objektai: turgelis ir trys sporto aikštelės, skirtos tinkliniui, krepšiniui ir stalo tenisui.

[galerija kiek=”4″]

Neveronių seniūnė Aldona Petkevičienė pasakojo, kad projektus pavyko įgyvendinti kartu su Neveronių jaunimo bendruomenės centru, Kauno rajono jaunųjų lyderių asociacija, Garliavos sporto centru ir Savivaldybe.

Seniūnė ypač džiaugėsi Neveronių jaunimo bendruomenės centro vadovės Editos Činikaitės iniciatyvomis. „Edita turi daug idėjų ir dėl visuomenės interesų aukoja savo laisvalaikį“, – tvirtino A. Petkevičienė.

„Dideli darbai prasideda nuo mažų. Todėl nuostabu matyti, kaip Neveronių bendruomenė, nedejuodama ir neraginama, ėmė kurti laisvalaikio zonas, tvarkyti aplinką“, – kalbėjo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Naują tinklinio aikštelę išmėgino ne tik neveroniškiai, bet ir svečiai – Kauno rajonui ir Lietuvai tarptautinėse varžybose sėkmingai atstovaujantis paplūdimio tinklinio duetas Audrius Knašas ir Aurimas Mazūras.

Pasidžiaugę kukliais darbais ir naujajame turgelyje pasivaišinę rabarbarų gėrimu, renginio dalyviai diskutavo apie ateities planus. Vienas svarbus projektas – Neveronių gimnazijos sporto aikštyno rekonstrukcija – jau prasidėjo.

A.Petkevičienė pasakojo apie sumanymą apleistame karjere įrengti paplūdimį. Kol kas vyksta derybos su žemės savininkais. Tolesnėje perspektyvoje – pažintinis takas, kurį planuojama nutiesti į vaizdingą pelkę.

Susirinkusiems neveroniškiams V. Makūnas patvirtino itin džiugią žinią – geležinkelio „Rail Baltica“ projektuotojai galutinai nusprendė, kad anksčiau planuota vagonų ir lokomotyvų aptarnavimo stotis bei kelynas Neveronių gyvenvietėje nebus statomi. Šiems infrastruktūros objektams bus ieškoma kitų, mažiau apgyvendintų teritorijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA