Kol vieni džiaugėsi savaitgalio akcijomis, kiti šlavė lentynas Lenkijoje | Kas vyksta Kaune

Kol vieni džiaugėsi savaitgalio akcijomis, kiti šlavė lentynas Lenkijoje

Asociatyvi nuotr. / Kas vyksta Kaune nuotr.

Trijų dienų prekybos centrų boikotui ir eitynėms dėl žemesnių kainų pasibaigus, aistros dėl kainų tarp gyventojų nerimsta.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalinasi nuotraukomis, kuriose užfiksuoti dviejų statybinėmis prekėmis prekiaujančių įmonių kainų skirtumai. „Varteliai tik 199 euro… O kam mokėti 199 eurus, jei galima mokėti tik 70 eurų“, – teigė kaunietis portalui „Kas vyksta Kaune“.

Kiti kauniečiai savo feisbuko paskyrose taip pat giriasi savaitgalio pirkiniais bei lygina sutaupytas sumas.
„Nusipirkau trejus marškinėlius, švarką ir marškinius Lenkijoj. Ne Suvalkuose, pavažiavau toliau, kur ne tiek daug grūsčių“, – pasakojo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas. „Mokėjau mažiau nei 80 eurų. Kiek Lietuvoj būčiau sumokėjęs? Nenoriu net galvot“, – teigė vyras ir pridūrė, jog toks apsipirkimas Lenkijoje – tikrai ne paskutinis.

Tuo tarpu šeštadienį Suvalkuose besilankę kauniečiai teigia, jog lenkų prekybos centrai tikrai nėra pasiruošę tokiam lietuvių antplūdžiui.

„Eilėse stovėjom jau pavakary, tai matėsi, kad pardavėjos, išgirdę lietuvių kalbą, bando nesusiraukt… Nenuostabu“, – rašė viena iš Lenkijoje apsipirkti sugalvojusių kauniečių. „Kai palygini, kad koks nors lenkas su iš žmonos gautu rašteliu atėjo pieno ir duonos, o lietuviai su pilnais vežimais atvažiuoja… galima tik užjaust vargšes“, – teigė ji.

Tuo tarpu kiti skaitytojai su portalu „Kas vyksta Kaune“ dalinosi nuotraukomis, kuriose užfiksuoti prekių pilni krepšiai iš prekybos centrų, kurie savaitgalį buvo paskelbę itin dideles nuolaidas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA