Eismo pokyčiai „Kauno Hanza dienos 2016“ renginių metu | Kas vyksta Kaune

Eismo pokyčiai „Kauno Hanza dienos 2016“ renginių metu

Asociatyvi nuotr. / R.Tenio nuotr.

Paskelbta, kaip „Kauno Hanza dienos 2016“ renginių metu (gegužės 20-22 dienomis) keisis autobusų bei troleibusų eismas ir bus ribojamas asmeninių transporto priemonių eismas.

Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus skelbiamais duomenimis, po renginių Senojoje prieplaukoje ir prie Kauno pilies iš stotelių „Kauno pilis“ išvyks 10-ojo, 18-ojo (link A. Stulginskio universiteto), 20-ojo (tik link galinės stotelės „Bitininkų g.“), 37-ojo, 47-ojo (tik link Onkologijos ligoninės) maršrutų autobusai ir 1-ojo (tik link Vaidoto g.), 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g.“), 10-ojo ir 11-ojo maršrutų troleibusai.

Jie po renginių iš stotelių „Kauno pilis“ išvyks gegužės 20 dieną apie 22:30 val., naktį iš gegužės 21 dienos į gegužės 22-ąją apie 24:00, 00:30, 01:00 valandą. Gegužės 22-ąją apie 19:30 valandą.

„Kauno Hanza dienos 2016“ renginių metu eismas bus draudžiamas Papilio, Aleksoto, Prieplaukos krantinės ir J. Naugardo (iš Karaliaus Mindaugo per.) gatvėse, Karaliaus Mindaugo prospekto atkarpoje ties Vytauto Didžiojo bažnyčia.

PILNA HANZA DIENŲ PROGRAMA>>>

Pasak Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus, taip pat bus uždarytas įvažiavimas į Rotušės aikštę nuo A. Jakšto gatvės, esant būtinybei bus uždarytas eismas Jonavos gatvės atkarpoje, einančioje už Šauklių žiedo.

Eismas Senamiestyje gegužės 20-22 dienomis bus uždarytas, tad gyventojams siūloma naudotis viešuoju transportu, o miesto svečiams rekomenduojama palikti transporto priemones Marvelės, Brastos, Jonavos gatvės ar K. Mindaugo prospekte.

Kitų miestų gyventojų grupėms, atvykstančioms autobusais, siūloma juos palikti Brastos g. Šios gatvės atkarpoje nuo Betygalos g. iki P. Vileišio tilto renginio dienomis bus ribojamas lengvųjų automobilių stovėjimas.

Daugiau informacijos apie gegužės 20-22 dienos renginius Kaune rasite mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA