„Kas vyksta Kaune” skaitytojams – išskirtinė nuolaida kruizui į Birštoną | Kas vyksta Kaune

„Kas vyksta Kaune” skaitytojams – išskirtinė nuolaida kruizui į Birštoną

Archyvo nuotr.

Jau nuo šio sekmadienio iš Kauno į Birštono kurortą bus galima nuvykti reguliariais reisais laivu. Portalas „Kas vyksta Kaune” pirmojo kruizo reiso proga siūlo vertingą nuolaidą, kuria gali pasinaudoti kiekvienas.

Tik portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojams pirmajam reisui (gegužės 22 d.) suteikiama net 4 EUR nuolaida kruizo maršrutui iš Birštono į Kauną. Vos už 12 EUR (vaikams ir senjorams bei neįgaliesiems bilietai kainuoja atitinkamai 9 EUR ir 10 EUR) įsigiję bilietus mėgausitės visos dienos programa: ryte užsakytu autobusu išvyksite į Birštoną, kur jus pasitiks gidas bei praves apžvaginę ekskursiją po Birštono kurortą, pasižvalgę bei pakeliavę po Birštoną į Kauną grįšite laivu bei mėgausitės nuostabiomis Nemuno pakrantėmis bei Kauno marių regioninio parko vaizdais.

Norėdami įsigyti bilietus su nuolaida spauskite čia, o nuolaidos laukelyje, tvirtindami užsakymą, įrašykite kasvykstakaune.

Šiais metais numatyta 18 reisų į Birštoną, kurių metu keleiviai turės išskirtinę galimybę grožėtis Kauno marių regioninio parko vaizdais bei turiningai praleisti laiką Birštono kurorte. Plaukimas į Birštoną arba iš Birštono į Kauną truks 4 val., kelionės metu lydintis gidas keleiviams pateiks įdomių faktų bei istorijų apie Kauno marias, užlietus kaimus, keleiviai laive galės įsigyti užkandžių bei gėrimų. Birštone keleiviams bus skiriamos 4 val., per kurias bus kviečiama dalyvauti apžvalginėje ekskursijoje (įskaičiuota į kainą), išsinuomoti dviratį, papietauti jaukiose kavinėse bei restoranuose ar tiesiog surengti iškylą. Šį maršrutą jau pamėgo ne tik kauniečiai, tačiau ir Kauno apylinkių bei kitų Lietuvos miestų gyventojai.

Reisai Kaunas – Birštonas bus vykdomi: gegužės 22 d., birželio 5, 12, 19, 24, 26 d., liepos 3, 6, 10, 17, 24, 31 d., rugpjūčio 7, 14, 15, 21, 28 d. bei rugsėjo 4 d.

Bilieto kaina: 16 EUR suaugusiems, 13 EUR vaikams (5-10 m.), 14 EUR senjorams ir neįgaliesiems.

Pirkdami bilietus keleiviai galės pasirinkti plaukimo maršrutą iš Kauno į Birštoną (grįžimas iš Birštono į Kauną užsakytu autobusu) arba iš Birštono į Kauną (iš Kauno keleiviai Birštoną pasieks užsakytu autobusu). Į bilieto kainą įskaičiuota kelionė laivu, ekskursija Birštone, pervežimas autobusu.

Bilietus galima įsigyti: turizmo informacijos centruose Kauno Rotušėje bei Laisvės alėjoje (Laisvės al. 36) arba internetu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA