Automobilių entuziastai minėjo penktadienį – tryliktą | Kas vyksta Kaune

Automobilių entuziastai minėjo penktadienį – tryliktą

Organizatorių nuotr.

Kauniečiai penktadienio naktį nerimo ir klausė, kas vyksta gatvėse, mat pastebėjo didelę automobilių koloną.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ neramumų „kaltininkai“, automobilių entuziastų grupė „Wangans society“ teigė, jog tai – pirmąkart Kaune organizuojamas renginys, kurio data šįmet sutapo su penktadieniu-trylikta.

„Turime nemažai įdomių automobilių ir sugalvojome padaryti visai kitokio formato susitikimą su jais visais“, – teigė organizatoriai.

„Wangans society“ pasakojo, kad nesitikėjo tokio susidomėjimo renginiu, mat paskelbus registraciją sulaukė virš 600 norinčių sudalyvauti. „Norą dalyvauti išreiškė virš 600 šimtų automobilių iš visos Lietuvos, todėl teko pradėt filtruot įdomesnius automobilius ir atsirinkti 100 geriausiųjų“, – teigė jie.

Organizatoriai teigia, kad stengėsi išlaikyti penktadienio-tryliktos atmosferą ir apie tikslią susitikimo vietą bei laiką dalyviams pranešė likus vos valandai iki pradžios. „Visi žinojo, kad važiuosim naktį, todėl į Kauną pavakary pradėjo rinktis dalyviai“, – pasakojo jie.

Kolona, kurią sudarė 120 automobilių ir motociklų iš visos Lietuvos, apvažiavo gražiausias Kauno vietas, vėliau vyko įspūdingiausių automobilių apdovanojimai ir idėjų mainai.

„Viskas prasidėjo ASU (Aleksandro Stulginskio universiteto, red.) aikštelėje. Kolona, kuri nusidriekė beveik 8 kilometrų ilgiu, pajudėjome miesto link. Ypatingai norime padėkoti Kauno policijai už vietomis užtvertas gatves ir supratingumą“, – teigė organizatoriai ir žadėjo, kad tai – ne paskutinis jų renginys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA