Įtarimai policininkei – vaizdo įraše rankose laikė kokainą? | Kas vyksta Kaune

Įtarimai policininkei – vaizdo įraše rankose laikė kokainą?

Kas vyksta Kaune nuotr.

Gegužės 12 d. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK) gauta vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuota pareigūnė, kaip įtariama, vartojanti narkotines medžiagas.

Nustatyta, kad tai specialistė J. D. (gim. 1990 m.), jos atžvilgiu dėl kitų galimų nusižengimų jau yra atliekamas tarnybinis patikrinimas, ji nušalinta nuo pareigų. Tuo pačiu bus patikrintos ir minėto įvykio (pateikta vaizdo medžiaga) aplinkybės.

J. D. Kauno apskr. VPK dirba nuo 2013-12-16, neskatinta, bausta vieną kartą (griežtas papeikimas).

Dėkojame už informaciją. Tobulindami savo veiklą atsižvelgiame į žmonių nuomonę apie mūsų darbą. Jūsų nuomonė policijos veiklai labai svarbi, todėl mes analizuojame ir tiriame kiekvieną gautą pranešimą apie pareigūnų veiksmus.

Taip pat raginame gyventojus būti pilietiškais ir turint žinių arba pagrįstų įtarimų apie policijos darbuotojų padarytus, daromus ar ketinamus daryti neteisėtus veiksmus, arba apie kitų asmenų veiksmus, kuriais siekiama paveikti policijos pareigūnus, prašome informuoti policijos vadovybę. Kauno apskrities policijos vadovybės nuomonė netinkamai besielgiančių pareigūnų atžvilgiu yra principinė ir, pasitvirtinus įtarimams, visais atvejais yra taikomos teisės aktų numatytos poveikio priemonės.

Apie neteisėtus pareigūnų veiksmus galima pranešti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato anoniminiu pasitikėjimo tel. (8 37) 30 30 50, Imuniteto skyriaus pasitikėjimo (anoniminiu) tel. (8 37) 30 61 80, arba tiesiogiai informuoti Kauno apskrities policijos viršininką Darių Žukauską tel. (8 37) 322 337.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA