Kaunietį šokiravo kelionė autobusu iš Lenkijos | Kas vyksta Kaune

Kaunietį šokiravo kelionė autobusu iš Lenkijos

R.Tenio nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi skaitytojas Dainius. Šeštadienį, nuo 15:15 val. jis iškeliavo maršrutiniu įmonės „Luxexpress” autobusu iš Varšuvos į Kauną ir pasibaisėjo vieno keleivio elgesiu.

Kaune autobusas buvo 22.30 val.

Dainius pasakoja, kad visos kelionės metu kartu važiavo agresyviai nusiteikęs ir galimai psichiškai nestabilus keleivis, kuris kabinėjosi prie keleivių, kviesdamas juos išeiti iš autobuso pašnekėti:

„Išlipsim atvičiaju!”, – citavo keleivį Dainius.

Pasak Dainiaus, agresyviai nusiteikęs keleivis pasakojo, kad Anglijoje yra iššokęs iš važiuojančio automobilio.

Galiausiai iš keleivių susirinkęs keletą šiukšlėms skirtų maišelių – minėtas asmuo užsidėjo juos ant kojų ir su taip „patobulinta” avalyne keliavo toliau. Autobusui priartėjus prie Kauno, vyriškis tapo neramus, atsistojo autobuse ir pradėjo blaškytis.

Atvykus į laikinąją Kauno autobuso stotį, lauke jau laukė pareigūnai, tačiau asmuo mikliai iššoko ir pasišalino.

Dainius stebėjosi policijos pareigūnų veiksmais, esą jie neskubėdami atėjo iki autobuso, ir pradėjo stebėti visus išlipančiuosius, patikrino autobusą ir tik po kurio laiko vienam iš keleivių informavus, kad chuliganiškai besielgęs asmuo išlipo vienas pirmųjų, policininkai skubiai nubėgo į tarnybinį automobilį ir su švyturėliais bei garsiniu signalu išlėkė nurodyta kryptimi.

Dainius teiraujasi, ar pareigūnams pavyko pagauti minėtą asmenį ir ar jis pavojingas visuomenei?

Apie situaciją pasiteiravome Kauno apskrities VPK atstovės Odetos Tumelytės. Ji patikino, kad policija pagal šią pateiktą informaciją, nei šeštadienio, nei sekmadienio vakare tokio asmens nesulaikė.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA