Modernų ekstremalių pramogų parką atidarė B.Vanagas | Kas vyksta Kaune

Modernų ekstremalių pramogų parką atidarė B.Vanagas

R.Tenio nuotr.

Andtradienį Raudondvaryje atidarytas naujas modernus riedlenčių parkas. Jis įrengtas už praėjusių metų rugsėjį Vilniaus velomaratone laimėtą piniginę paramą.

Renginyje dalyvavęs velomaratono sumanytojas ir organizatorius Dakaro ralio dalyvis Benediktas Vanagas – puikus pavyzdys, su kokiu entuziazmu reikia siekti rezultatų.

„Šiandien atidaromas riedlenčių parkas įrodo, kad mažų miestelių bendruomenės gali susivienyti bendram tikslui“, – sakė Raudondvario bendruomenės pirmininkė Jurga Petrauskienė.

5000 JAV dolerių paramą moderniam riedlenčių parkui, kurią skyrė „Amway“ bendrovė, savo miesteliui laimėjo didžiausią komandą tuomet subūrę Raudondvario dviračių entuziastai. Artimiausius konkurentus raudondvariečiai aplenkė dešimteriopai. Iš daugiau kaip 600 konkurse dalyvavusių dviratininkų „Nutrilite Raudondvaris” komandai atstovavo 298.

Raudondvario bendruomenės atstovė Rasa Semoškienė sakė, kad suburti didžiausią komandą padėjo žinojimas apie galimybę laimėti riedlenčių parko įrengimą

„Mūsų miestelyje gyvena daug jaunų šeimų su vaikais, kurie aktyviai leidžia savo laisvalaikį, tad naujasis parkas – puiki dovana visiems“ – sakė R. Semoškienė.

Šiandien Raudondvaryje yra dar viena vieta, kurioje gera būti ir kurią mėgsta jaunimas. Naujasis parkas įrengtas šalia visai neseniai savivaldybės sutvarkytos krepšinio aikštelės.

Tikimasi, kad šio parko įrengimas padės pagerinti Raudondvario jaunimo užimtumą, skatins aktyvų laisvalaikį ir taps pavyzdžiu kitoms bendruomenės veikloms ir iniciatyvoms.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA