Vasaros sezoną „Daugirdas“ atidarys siekdamas rekordo | Kas vyksta Kaune

Vasaros sezoną „Daugirdas“ atidarys siekdamas rekordo

Šios vasaros sezoną viešbutis „Daugirdas“ pasitinka atnaujindamas kauniečių pamėgtą stogo terasą – šiemet ji kvepės apelsinais, bus oranžinė, saulėta ir nuotaikinga. Svečiams bus siūlomos šviežiai spaustos apelsinų sultys, apelsininiai kokteiliai ir, Italijoje populiarūs, aperityvo valandos užkandžiai bei Viduržemio jūros regiono patiekalai.

Atidarymo vakarėlis – gegužės 13 d., 19:00 val. Netrūks linksmos nuotaikos, kokteilių, apelsinų…

Vakaro programoje – skaniausių ir gražiausių kokteilių varžybos bei didžiausio Lietuvoje kokteilio gamyba! Svečius linksmins vakaro vedėjas bei DJ, o profesionalūs barmenai dalins patarimus.

Kviečiame kauniečius atvykti į nuotaikingą renginį ir prisidėti prie rekordinio Lietuvoje kokteilio gamybos. Pradėkime vasaros sezoną kartu, besimėgaudami skaniais patiekalais, vaišindamiesi apelsininiais kokteiliais!

Kad būtų įdomiau – svečiai patys galės dalyvauti kokteilių gamybos konkurse ir su draugais kartu gaminti „Draugų“ (3 litrų dydžio) kokteilius, kuriuos vertins profesionali komisija. Kiekvienai komandai bus pateikti pagrindiniai kokteilių gėrimai, o papildomus ingredientus (sirupus, vaisius) komandos galės pasirinkti savo nuožiūra. Komisija vertins išvaizdą, skonį, pristatymo ir pateikimo originalumą. Dalyviai bus apdovanoti prizais, o taip pat jiems liks ir pačių sukurtas kokteilis.

Pagrindinis „Daugirdo“ SKY terasos atidarymo akcentas – didžiausio Lietuvoje kokteilio gaminimas. Ar pavyks? Atvykite ir patys padėkite pasiekti rekordą. Ar skanus toks kokteilis – galėsite patys įsitikinti, nes tikrai jo negailėsime vakarėlio svečiams.

Rezervuokite staliuką jau dabar. Visa informacija čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA