Kviečia į festivalį, kuriam pavydi net vasara | Kas vyksta Kaune

Kviečia į festivalį, kuriam pavydi net vasara

Asociatyvi nuotr.

Studentiški festivaliai nepaliauja drebinę Kauno. Gegužės 11-12 dienomis miesto gatves geltonai nudažys pavasariškiausias, akademiškiausias ir studentiškiausias renginys – „Pavasario festivalis“, kurio šūkis šiemet – „Net vasara pavydi!“ .

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Studentų atstovybės organizuojamas festivalis – jau penkioliktasis, šiemet gavęs ir miesto reprezentacinio renginio statusą.

Viena iš renginio organizatorių, Viktorija Šaulytė, teigė, kad šįmet dalyvių laukia nemažai naujovių. „Labai džiaugiuosi, kad per penkiolika metų iš mažo festivalio tapome dideliu, gražiu renginiu visam Kauno miestui. Neslėpsiu, kad šiais metais laukia nemažai naujovių ir įvairiausių socialinių akcijų, skirtų įvairaus amžiau grupėms“, – pasakojo ji.

Per dvi festivalio dienas organizatoriai, drauge su festivalio simboliu, Vytautu Vytu, kauniečius bei miesto svečius kvies į daugiau nei 20 skirtingų renginių, kuriuose ką veikti ras visi.

Šįmet „Pavasario festivalis“ kvies į paskaitas su įžymiais žmonėmis, sudalyvauti akademiniame išbandyme, socialinėse akcijose, kūrybinėse dirbtuvėse pabendrauti „Gyvojoje bibliotekoje“, pažiūrėti „Kito kampo“ pasirodymą. Festivalį vainikuos uždarymo koncertas Vienybės aikštėje, kuriame pasirodys grupės „E.G.O“, „Wolfsome“ bei „G&G Sindikatas“.

Daugiau informacijos apie festivalio renginius rasite mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA