Skaitytojas: naujasis policijos pastatas kelia grėsmę | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: naujasis policijos pastatas kelia grėsmę

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Sekmadienį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sunerimo, kad krauju per statybas pažymėtas policijos komisariato pastatas toliau kelia grėsmę. Bet šį kartą ne statybininkams, o praeiviams. Kauniečiai teigia, kad nuo pastato byrančios stiklo šukės gali sužaloti dviratininkus arba praeivius, einančius ar važiuojančius Raudondvario plento šaligatviu.

„Paviešinkite, kad nuo policijos pastato krenta stiklai, ypač papūtus stipresniam vėjui. Tai prasidėjo jau ketvirtadienį. Galbūt viešumas padės apsaugoti praeivius, o policijos atstovus privers susirūpinti pavojinga situacija“, – teigė telefonu į „Kas vyksta Kaune“ redakciją paskambinęs kaunietis.

Kauniečiai apie problemą informavo sekmadienio dieną, tačiau nuvykus į vietą, paaiškėjo, kad pastato valdytojai jau ėmėsi priemonių, pašalino skilusį langą ir apsaugos juosta aptvėrė pastato teritoriją.

Į naująjį pastatą policijos pareigūnai persikėlė tik praėjusių metų rugpjūtį. Teigiama, kad pastatą policija išsinuomojo dešimčiai metų, tad už pastato būklę yra atsakingi jo savininkai, kurie turėtų imtis veiksmų, kad byrančios stiklinės konstrukcijos nekeltų grėsmės kauniečiams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA