Pakeitus eismo tvarką Jonavos gatvėje – pažeidimų virtinė | Kas vyksta Kaune

Pakeitus eismo tvarką Jonavos gatvėje – pažeidimų virtinė

Stopkadras

Ne paslaptis, kad daugelis, turintys automobilius, su jais nori privažiuoti iki pat durų, taip pat dažnai vairuotojams trūksta kantrybės stovėti ilgesnėje spūstyje, tad nenuostabu, kad atsiranda gudresnių už gudrius.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, kad pakeitus eismo tvarką Jonavos gatvėje, ties įvažiavimu į Kauno aplinkkelį, vairuotojams tapo kur kas patogiau vykti link Vilniaus, o važiuojantys „Megos“ pusės link, turėtų išmokti naują kelio ženklinimą.

Tiesa, bent jau kol kas ne visi vairuotojai linkę laikytis pakeisto kelio ženklinimo. Eismo dalyviai, nesilaikydami naujos eismo tvarkos, toliau pažeidinėja eismo taisykles ir piktina tvarkingai bandančius važiuoti vairuotojus.

Penktadienio pavakarę atlikome nedidelį eksperimentą, kurio metu per 3 minutes užfiksavome bent 8 kelių eismo taisyklių pažeidimus, kai vairuotojai bando persirikiuoti į kitą eismo juostą, nors to neleidžia daryti pakeistas kelio ženklinimas.

Vienas vairuotojas, norėdamas aplenkti kitus vairuotojus, pasielgė itin grubiai ir išvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, vos nesusidūrė su atvažiuojančiu automobiliu.

Dalis vairuotojų, bandydami išvengti eismo spūsties, važiavo tiesiai, tačiau į itin apkrautą aplinkkelį bandė išvažiuoti per kitą įvažiavimą, kuris skirtas atvažiuojantiems nuo Kleboniškio gyvenvietės.

Netrukus šioje vietoje turėtų pradėti budėti policijos pareigūnai, kurie nuobaudomis drausmins kelių eismo taisyklių nesilaikančius vairuotojus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA