Atvykusiems į „Happeak“ riedžiu, dviračiu ar paspirtuku – iškart suteiks nuolaidą | Kas vyksta Kaune

Atvykusiems į „Happeak“ riedžiu, dviračiu ar paspirtuku – iškart suteiks nuolaidą

Organizatorių nuotr.

Antrus metus Laisvės alėjoje gyvuojanti lietuviškų drabužių parduotuvė „Happeak“ gegužę skelbia neįprastą akciją – atvykusiems į parduotuvę paspirtuku, dviračiu, riedlente, vienaračiu ar riedučiais bus suteikta 15 proc. nuolaida visoms prekėms.

Parduotuvė „Happeak“ informuoja kauniečius, kad atidarė aktyvų vasaros sezoną, kuriame daugiausiai dėmesio skirta aktyviam laisvalaikiui: dviračiams, paspirtukams, kitoms paplušėjimo reikalaujančioms transporto priemonėms, o kad keliauti ir vasaroti būtų patogu ir kūnas kvėpuotų – kviečia užsukti į drabužių parduotuvę „Happeak“ atsinaujinti.

Visi pirkėjai bus pavaišinti gera nuotaika ir skania kava.

Parduotuvės vadovė Laura Alijošiūtė – Kolojanskienė teigia, kad čia užsukti turėtų tie, kurie vertina jaukią, patogią, medvilninę aprangą.

„Šiuo metu prekiaujama nauja, prieš keletą savaičių gauta, pavasarine kolekcija. Užtikriname, kad Lietuvoje siūti drabužiai gaminti su meile, tad juos vilkėdami visad jausitės puikiai. O kartu visa šeima galės susiderinti kelionei – išsirinkti vienodą aprangą”, – pasakojo parduotuvės vadovė.

Akcija galioja gegužės 5-25 dienomis.  Vienas laimingasis, atkeliavęs į parduotuvę transporto priemone, kartu gaus ne tik 15 proc. nuolaidą, bet ir laimės stilingą vasarinę kepurę.

Parduotuves „Happeak“ galima rasti Kaune (Laisvės al. 45), Vilniuje ir  vasaros sezoną pradedančioje Nidoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA