V.Makūnas atsakė A.Tapinui: Kviečiu į festivalį, bet ne f***** | Kas vyksta Kaune

V.Makūnas atsakė A.Tapinui: Kviečiu į festivalį, bet ne f*****

Archyvo nuotr.

Praėjusį trečiadienį Andriaus Tapino feisbuko paskyroje buvo paskleista žinia, neva Kauno rajono meras socialdemokratas Valerijus Makūnas grasino atleisti iš darbo kultūros centro darbuotoją, jei ji suteiks salę susitikimui su žinomu žurnalistu.

Gerbiu Andrių Tapiną kaip įdomų žurnalistą ir pilietišką žmogų. Tačiau šiuo atveju jis nepateikė darbuotojos pavardės, tik nurodė, kad veiksmas vyko X miestelyje su Y darbuotoja. Apie tai sužinojau iš feisbuko, kai po darbo vėlai vakare prisėdau prie kompiuterio. Iš pradžių pamaniau, kad tai kažkieno piktas pokštas Spaudos dienos išvakarėse.

Apie planuojamą Andriaus Tapino susitikimą su Kauno rajono gyventojais nežinojau, todėl parašiau Andriui žinutę į feisbuką, siūlydamas situaciją išsiaiškinti. Juo labiau, kad mano telefonas ir kiti kontaktai yra vieši ir visiems prieinami.

Vietoj atsakymo virtualioje erdvėje atsirado raginimai Kauno rajone surengti f***** festivalį su muzikantais ir humoristais, pasipylė įžeidžiančių komentarų lavina.

Iš tiesų, Kauno rajone vyksta daug įvairių festivalių: Zapyškyje šį šeštadienį renkasi aitvarų mėgėjai iš visos Lietuvos, Kulautuva turi „Akacijų alėją“, Ramučiai „Gatvės roką“, Samylai – puikią etnokultūros šventę „Iš marių dugno“. Tokie renginiai yra mūsų krašto turtas.

Apie tai, kad Kauno rajonas atviras visiems gali paliudyti čia ne kartą koncertavę Virgis Stakėnas, Martynas Levickis, Andrius Mamontovas, Rolandas Kazlas, Alina Orlova, Vidas Bareikis, Andrius Kaniava, Andrius Kulikauskas, Merūnas Vitulskis, Deivis Norvilas ir daugelis kitų.

Naujas festivalis? Kodėl ne! Svarbiausia, kad jis būtų užpildytas įdomiu turiniu, vyktų be pykčio ir politikavimo.

Todėl maloniai kviečiu gerbiamą Andrių Tapiną ir kitus visuomenininkus jiems patogiu laiku užsukti ir aptarti būsimo renginio planą. O jei kuri nors savivaldybės darbuotoja kažkokiu klausimu perlenkė lazdą, nuoširdžiai atsiprašau.

Valerijus Makūnas, Kauno rajono meras

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA