Policijos mokyklos kursantai už 100 dienų pradės tarnybą | Kas vyksta Kaune

Policijos mokyklos kursantai už 100 dienų pradės tarnybą

Organizatorių nuotr.

Lietuvos policijos mokykloje (toliau – LPM) vakar vakare vyko 100-dienio šventė.

[galerija kiek=”4″]

Nors kursantams dabar ne šventės galvoje, o egzaminai, tačiau LPM kolektyvas nusprendė šiek tiek prablaškyti būsimus pareigūnus ir priminti jiems, jog vos už 100 dienų prasidės naujas jų gyvenimo etapas – tarnyba.

Mastaičiuose įsikūrusioje mokykloje šiuo metu mokosi 3 kursantų būriai, iš kurių du – po savaitės jau iškeliaus į praktiką komisariatuose. Dar vienas būrys mokytis pradėjo tik lapkričio mėnesį, todėl apie tarnybą jiems dar galvoti anksti. Tad suorganizuoti šventę padėjo būtent jie.

Jie visą mėnesį vykdė slaptą užduotį, kurios metu turėjo išsiaiškinti kuo daugiau informacijos apie būsimus pareigūnus. Visa surinkta informacija sugulė į linksmą filmą, kurio peržiūra sulaukė ir gausių ovacijų, ir juoko pliūpsnio.

LPM dėstytojai kursantams taip pat buvo paruošę dovanų. Visiems buvo įteikti pusatestačiai, kurie įtvirtino, kad per 247 mokslų dienas jie įsisavino šiuos dalykus: pamokų minimizavimo metodologiją, vėlavimo etiką, mokslinio nusirašinėjimo pagrindus, kontempliavimo taktiką, saugaus elgiasi su „siurbliu“ taisykles, atsipalaidavimo veiksmų taktiką bei nežinomų objektų identifikavimą.

Taip pat šiai šventei buvo išleistas laikraštis „Lietuvos policijos mokyklos balsas“, kuris kursantams primins jų gyvenimo mokykloje akimirkas.

Šventę vainikavo LPM viršininko Algirdo Kaminsko staigmena – muzikinis sveikinimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA