Trispalvių kėdžių projekto kūrėjai ieško rėmėjų Kaune | Kas vyksta Kaune

Trispalvių kėdžių projekto kūrėjai ieško rėmėjų Kaune

Organizatorių nuotr.

Kauno Nemuno krantinė gali virsti jaukia vieta pokalbiams, romantiškiems pasimatymams, dienos pietums ar vakaro diskusijoms. 

Tokį užmojį turi projekto „Upės korys“  iniciatoriai. Praėjusiais metais Valstybės dienos proga į Kauną iš sostinės baidarėmis atplukdę pirmąsias trispalves kėdutes, galutiniam projekto įgyvendinimui jo kūrėjai ieško rėmėjų.

Projektas „Upės korys“ – dizainerio Vytauto Puzero užmojis išjudinti sustingusią miesto architektūrą, paskatinti miestiečius atrasti ir išpopuliarinti naujas laisvalaikio erdves.

Pagrindinė projekto idėja – upės pakrantėje esančią betoninę konstrukciją pritaikyti patogesniam buvimui šalia vandens, pasyviam ir aktyviam laisvalaikiui.

„Šis projektas yra idėjinis, skatinantis patriotiškumą, kuo Kaunas ir pasižymi. Norime suburti žmones ir įmones atverti naują erdvę Kaune. Tikiu, kad atsiras rėmėjų, kuriems rūpi tokie projektai ir kurie nori prisidėti prie aplinkos gražinimo. Kviečiame įmones prisijungti ir padėti įgyvendinti šias idėjas“, – kalbėjo projekto „Upės korys“ iniciatorius.

Pasak V. Puzero, trispalvės kėdutės jau yra pagamintos, o jų įrengimas planuojamas prieš Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną.

„Upės korys“ per žiemą jau pagamino kėdutės, dabar belieka tik gauti paramą iš rėmėjų“, – pabrėžė V. Puzeras.

Vilniuje esančioje Neries krantinėje įvairiaspalvės kėdutės nuo pat atsiradimo tapo mėgstama vieta susitikimams ir bendravimui.

Norintys prisidėti prie šio projekto įgyvendinimo dėl detalesnės informacijos turėtų kreiptis į Vytautą Puzerą el. paštu: info@upeskorys.lt arba tel.: +37068609009.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA