26-ojo „Kaunas Jazz” festivalio nemokami koncertai startavo neįprastoje vietoje | Kas vyksta Kaune

26-ojo „Kaunas Jazz” festivalio nemokami koncertai startavo neįprastoje vietoje

Kas vyksta Kaune nuotr.

26-ą kartą rengiamas festivalis „Kaunas Jazz“ laikinojoje sostinėje trečiadienio pavakarę prasidėjo nemokamu koncertu naujoje erdvėje, prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje. Festivalio rėmėjai, bendradarbiaudami su festivalio organizatoriais šiais metais nemokamų koncertų maratoną, kuris tradiciškai vyksta Vienybės aikštėje, pradėti Dainavos mikrorajone. Nuo penktadienio kauniečius festivalis džiugins nemokamais koncertais miesto centre.

Balandžio 25 d. Panevėžio muzikiniame teatre ir balandžio 26 d. Alytaus miesto teatre koncertavęs jaunasis talentas iš Izraelio – abejingų nepaliko, tokių nebuvo ir Kaune, kurie turėjo galimybę išgirsti Tamirą trečiadienio popietę Kaune ir taip atidaryti tradicinį, pavasarį skelbiantį Kauno festivalį.

Festivalis „Kaunas Jazz“ bendradarbiaudamas su Izraelio ambasada Lietuvoje suorganizavo ne tik balsingojo Tamiro Grinbergo, bet ir pastarųjų metų Izraelio muzikos sensacija vadinamos Ester Rada koncertą, kuriai atiteko garbė gegužės 2-ąją Vilniaus kongresų rūmuose uždaryti 26-ajį „Kaunas Jazz“ festivalį. Sparčiai populiarėjančiai atlikėjai komplimentų negaili tokios garsios žvaigždės, kaip JAV dainininkė Alicia Keys, kurios pasirodymą Ester turėjo garbės „apšildyti“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA