Po avarijos Lapių kelyje vaizdas kėlė šiurpą | Kas vyksta Kaune

Po avarijos Lapių kelyje vaizdas kėlė šiurpą

delfi.lt 2016/04/26 12:02
Kur stovi policija Kaune nuotr.

Nuo Kauno Lapių link važiavę žmonės dėl didelės avarijos įstrigo spūstyje. Susidūrė trys automobiliai. Pranešta, kad vienas žmogus gali būti prispaustas automobilio nuolaužų.

Avariją apie 10.30 val. pamatę liudininkai teigė, kad vaizdas kelia šiurpą. Vienas automobilis po smūgio atsidūrė griovyje, saugos pagalvės buvo iššovusios, o pats automobilis stipriai apdaužytas.

Už kelių metrų stovėjo stipriai sudaužytas dar vienas lengvasis automobilis ir automobilis su priekaba. Avarijos vietoje automobilio nuolaužos nuklojo kelią.

Dėl avarijos susidarė nemaža spūstis.

Į avariją iškviesti policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai. Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė mikroautobuso vairuotojas. Jis bandė aplenkti „Audi“, nors šio vairuotojas sustojo ir ketino pasukti į kairę. Priekabą tempusio mikroautobuso vairuotojas, matyt, per vėlai suprato, kad aplenkti „Audi“ automobilio nespės – priešinga eismo kryptimi važiavo „Renault“ automobilis. Tačiau saugiai grįžti į savo eismo jau negalėjo. „Iveco“ trenkėsi į „Audi“ galą, o po šio smūgio dar užkabino prasilenkiantį „Renault“.

Smūgis „Renault“ nubloškė apie 50 metrų nuo susidūrimo vietos.

„Audi“ vairuotoją medikai išgabeno į ligoninę.

Eismo įvykio aplinkybes tiria policija.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA