Policijos pareigūnai ir kariškiai miestiečiams padovanojo dovaną | Kas vyksta Kaune

Policijos pareigūnai ir kariškiai miestiečiams padovanojo dovaną

Organizatorių nuotr.

Šiandien, prisidedant prie visuotinės akcijos „Darom“, policijos pareigūnai kartu su kariškiais nusprendė padovanoti dovaną miestiečiams ir miesto svečiams.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai,Lietuvos kariuomenės, Karinių oro pajėgų, Oro stebėjimo ir kontrolės valdybos kariai bei svetingumo komplekso „Monte Pacis“ bendruomenė tvarkė vieno iš Kauno miesto veidų – Pažaislio vienuolyno, prieigas. Apie 150 talkininkų grėbė lapus, rinko pakrantėse poilsiautojų paliktas šiukšles. Prie akcijos prisijungus itin gausiam būriui talkininkų, tvarkyta teritorija ne tik aplink Pažaislio vienuolyną, tačiau ir prieigos bei šlaitai prie Kauno marių Panemunės teritorijoje.

Akcijos „Darom“ dalyvių po talkos laukė ne tik Pažaislio vienuolyne įsikūrusio restorano šefo ypatinga košė, bet ir Kauno apskr. VPK Kauno miesto Centro policijos komisariato viršininkas firminis plovas, keptas čia pat gryname ore.

„Džiugu, kad mažais darbais galime pasiekti matomų rezultatų – kurti švaresnį Kauno miestą“, – akcija džiaugiasi Kauno apskr. VPK viršininkas Darius Žukauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA