„Cgates” vėl rodys rusiškus TV kanalus | Kas vyksta Kaune

„Cgates” vėl rodys rusiškus TV kanalus

BNS 2016/04/22 16:59
Archyvo nuotr.

Televizijos ir interneto tiekėja „Cgates“ susiderėjo su „Baltic Media Alliance“ dėl keturių rusiškų kanalų įkainių ir po mėnesio atnaujino jų transliaciją. Bendrovės komercijos direktorius neatskleidžia, ar įkainiai pakilo. Anot Tomo Burovo, siekiama, kad vartotojams „Cgates“ paslaugos nebrangtų.

„Vakar derybos buvo pabaigtos ir retransliacijos nuo vėlaus vakaro atnaujintos. (…) Vienas pagrindinių dalykų buvo tarifai, komercinės sąlygos ir BMA panaudojo išjungimo svertą tam, kad įtakotų derybas“, – BNS sakė T.Burovas.

Jis teigė negalintis atskleisti įkainių, nes tai konfidenciali informacija: „Dedame visas pastangas, kad klientams nebūtų jokio finansinio poveikio“.

Anot jo, nedidelė dalis klientų atsisakė „Cgates“ paslaugų, nes jie daugiausiai žiūrėdavo būtent tuos rusiškus kanalus, kurių transliacija buvo sustabdyta. Tačiau, pasak T.Burovo, tai tokių vartotojų buvo nedaug.

„Tie, kuriems buvo labai svarbūs tie kanalai, jie pasirinko kitus tiekėjus“, – teigė T.Burovas.

„Cgates“ ketvirtadienį atnaujino kanalų „Pervyj Baltijskij Kanal“ (PBK), „NTV Mir“, „Pervyj Baltijskij Muzykalnyj Kanal“ ir „REN TV Lietuva“ transliacijas.

„Cgates“ yra antra pagal dydį Lietuvoje televizijos ir interneto paslaugų teikėja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA