Įspūdingo „Žalgirio“ arenos užrašo iš pirmo karto įžiebti nepavyko | Kas vyksta Kaune

Įspūdingo „Žalgirio“ arenos užrašo iš pirmo karto įžiebti nepavyko

Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienio vakarą Kaune organizuotas oficialus „Žalgirio“ arenos interaktyvaus užrašo įžiebimas. Į jį per lietų ir krušą susirinko Kauno miesto ir „Žalgirio“ arenos vadovai, gausus žiniasklaidos būrys.

Nors buvo skelbta, kad milžiniška LED juosta įsižiebs 18:15 val., tačiau ji tik sužibėjo ir rodė nesuprantamus vaizdus.

Pralaukus 10-15 minučių pranešta, kad iškilus nenumatytoms techninėms problemoms ir nespėjus suderinti visko iki pabaigos, užrašo įžiebimas atidedamas. Tikimasi, kad technines problemas pavyks išspręsti šį vakarą „Žalgirio“ arenoje vykstančių rungtynių metu ir interaktyvi LED juosta pradės veikti tinkamai.

Tačiau kaip paaiškėjo vėliau, trečiadienio vakarą užrašo nepavyks įjungti. Tai portalui „Kas vyksta Kaune” patvirtino „Žalgirio” arenos atstovai.

Visi ceremonijos dalyviai pasuko skirtingais keliais – kas namo, kas į „Žalgirio” ir „Vytauto” krepšinio rungtynes arenoje.

Jau rašėme, kad ant arenos įrengtas LED ekranas miesto savivaldybei ir arenos valdytojams atsiėjo apie 400 tūkst. eurų. Ekraną pagamino ir instaliavo Suomijos kompanija „Darepro“.

LED ekrano aukštis siekia 4 metrus, ilgis – 80 metrų. Teigiama, kad arenos užrašai ir transliuojama informacija bei reklama bus gerai matoma tiek dieną, tiek naktį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA