Kviečia dalyvauti „Gatvės muzikos dienoje“ | Kas vyksta Kaune

Kviečia dalyvauti „Gatvės muzikos dienoje“

Gegužės 21 dieną (šeštadienį) visi muzikuojantys, šokantys ir norintys savo talentu pasidalinti su kitais, yra  kviečiami dalyvauti Gatvės muzikos dienoje Kaune!

Šią dieną visi, nepaisant savo amžiaus, tautybės ar muzikinio išsilavinimo, tradiciškai vėl susivienys ir į Kauno miesto kultūrinį gyvenimą, įneš daugiau spalvų. Šios demokratiškos dienos tikslas – padėti skirtingiems žmonėms rasti bendrą, muzikos kalbą, todėl „Gatvės muzikos dienos“ Kaune organizatoriai skatina pasiimti savo muzikos instrumentus ir tapti grojančio, dainuojančio bei šokančio miesto dalimi –  tegul šią dieną Kauną užvaldo muzika!

Kauno „Gatvės muzikos dienos“ organizatoriai pažymi, kad Kaune taip pat laukiami įvairios muzikos bei šokio atlikėjai iš kitų miestų, sakydami, kad Kaunas – Lietuvos centras, į kurį patogu patekti iš bet kur. Būtent dėl patogios geografinės padėties šiais, 2016 metais, prie Kauno „Gatvės muzikos dienos“ prisijungs ir klaipėdiečiai –  grupė „Sirupas“.

Paklausus, ką atlikėjai mano apie „Gatvės muzikos dieną“ ir ar verta joje sudalyvauti, jie nusišypso sakydami, kad tai renginys, kuris privalo vykti kasmet dėl savo neapsakomos naudos Lietuvos kultūriniam gyvenimui.  Jie mano, kad „Gatvės muzikos diena“ yra naudinga kiekvienam atlikėjui, norinčiam didesnei žmonių grupei pristatyti savo kūrybą bei išreikšti save, tačiau kartu netiesiogiai duoda patarimą: „Jei muzika atliekama nuoširdžiai, su „cinkeliu“, tai į atlikėjus visada bus galima ilgai žiūrėti ir jais grožėtis.“

Kiekvienas iš jūsų taip pat galite išreikšti save  įsitraukdami į Gatvės muzikos dienos siautulį! Registracija į renginį jau prasidėjo! Kviečiame visus užsukti į facebook paskyrą „Gatvės muzikos diena Kaune“ ir sekti naujienas.

Registracija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA