Taksi vairuotojas savo karjerą prie vairo baigė Šilainiuose | Kas vyksta Kaune

Taksi vairuotojas savo karjerą prie vairo baigė Šilainiuose

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad Šilainiuose į avariją pateko taksi automobilis. Naujieną pranešę skaitytojai įtarė, jog jo vairuotojas buvo neblaivus. Tai patvirtino į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai, patikrinę vairuotojo blaivumą.

[galerija kiek=”4″]

Pirminiais duomenimis, apie 20 valandą Šarkuvos gatvėje, netoli prekybos centro „Maxima“, taksi automobilį „Opel“ vairavęs vyriškis nesuvaldė transporto priemonės ir kliudė ta pačia gatve važiavusį automobilį.

Kilus įtarimui, jog taksi vairuotojas neblaivus, iškviesta policija. Automobiliai apgadinti nestipriai, tačiau ši menka avarija išdavė girtą taksi vairuotoją, kuriam su vairuotojo pažymėjimu teks atsisveikinti ilgam.

Įvykio vietoje sutikta taksisto giminaitė maloniai bendravo su policijos pareigūnais, taip pat portalui „Kas vyksta Kaune“ papasakojo apie įvykį plačiau.

„Visiškai atsitiktinai čia patekau. Na nedaug išgėręs giminaitis buvo, neatrodė kad girtas. Sakot daug? Na, parodė dvi promiles, bet jis daug negėrė“, – pasakojo moteris.

Taksi automobilis nutemptas į saugojimo aikštelę, o taksi vairuotojui bent jau keliems metams teks pamiršti taksi amatą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA