Avarija Karaliaus Mindaugo prospekte: pareigūnai skubėjo į iškvietimą | Kas vyksta Kaune

Avarija Karaliaus Mindaugo prospekte: pareigūnai skubėjo į iškvietimą

R.Tenio nuotr.

Sekmadienio pavakarę Kauno centre susidūrė policijos ekipažas ir lengvasis automobilis. Pastarojo automobilio keleivė dėl patirtų sužalojimų išvežta į Kauno klinikas.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko po 16 valandos Karaliaus Mindaugo prospekto ir Birštono gatvių sankryžoje. Pasak liudininkų, policijos ekipažas „Nissan“ visureigiu važiavo su įjungtais įspėjamaisiais signalais, tad lengvojo automobilio „Audi” vairuotojas turėjo praleisti skubantį policijos ekipažą, nors ir Karaliaus Mindaugo prospektu link Aleksoto tilto važiavo degant žaliam šviesoforo signalui.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ po įvykio sakė Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas, patruliai skubėjo į A lygio iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje. Sankryžoje kiti automobiliai praleido skubantį tarnybinį automobilį, tačiau vienas ne. Tuomet ir įvyko jų susidūrimas.

Į įvykio vietą atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai vieną sužalotą moterį išvežė į ligoninę. Pirminiais duomenimis, policijos pareigūnai nenukentėjo.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA