Soliniu koncertu kauniečius „Žalgirio” arenoje džiugino pasaulinė popdievaitė M.Carey | Kas vyksta Kaune

Soliniu koncertu kauniečius „Žalgirio” arenoje džiugino pasaulinė popdievaitė M.Carey

R.Tenio nuotr.

Šeštadienį Kaune prasidėjęs pasaulinės popdievaitės Mariah Carey koncertas pradėtas didžėjaus pasirodymu, o pati dievaitė scenoje pasirodė šiek tiek po devintos.

Į sceną užlipusią 46-erių M. Carey lietuvaičių minia pasitiko gausiais aplodismentais ir šūksniais. Į sceną Mariah buvo įnešta. Ją, gulinčią krėsle, į sceną įnešė būrys šokėjų.

Nors dažniausiai pasaulinės garsenybės savo koncertų metu pasirūpina apšildančiomis grupėmis, Mariah koncertus apšildo tik didžėjus.

Beje, milžiniškoje arenoje galima sceną konstruoti įvairiose vietose, tačiau Mariah koncerto rengėjai pasirinko tradicinį variantą.

Scena nėra kažkuo ypatinga, o su M. Carey joje groja ir muzikantai. Stovimų vietų šiame koncerte nėra, arenos viduryje sustatytos kėdės ir įrengtas parteris.

Žiūrovų minia į koncertą susirinko išties spalvinga: nuo pensininkų iki paauglių.

M.Carey į Kauną atvyko likus vos valandai iki koncerto. Su pop žvaigžde atvyko ir jos mažamečiai dvyniai, kuriems įrengtas specialus kambarys ir vaikiškas valgiaraštis.

Atlikėjai skirtą kambarį užkulisiuose įrengė atlikėjos komanda, kuri parūpino ir baldus, ir sienų apmušalus. Norėta, kad atlikėja Kauno „Žalgirio” arenoje jaustųsi lyg namuose.

Kartu paskui popdievaitę į Kauną atvyko ir visa koncertui reikalinga įranga. Ji sutilpo į aštuonis vilkikus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA