„Coca-Cola” ruošiasi pasibelsti į kauniečių namų duris | Kas vyksta Kaune

„Coca-Cola” ruošiasi pasibelsti į kauniečių namų duris

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Gaiviųjų gėrimų gamintoja „Coca-Cola“ antrus metus tęsią unikalią kampaniją – judėjimą „Kartu skaniau“, − kuriuo siekiama gyventojus paskatinti atrasti daugiau laiko patiems brangiausiems žmonėms ir kasdien vakarieniauti ar pietauti kartu.

Balandžio 10 – gegužės 5 dienomis „Coca-Cola“ atstovai lankys Vilniaus ir Kauno gyventojus bei dalins jiems ypatingus dovanų rinkinius, kurie, tikimasi, įkvėps gaminti bei valgyti kartu su artimaisiais. Kampanijos metu planuojama pasibelsti į kas dešimtas namų duris.

„Pernai vykdydami bandomąjį projektą sulaukėme labai palankios žmonių reakcijos – mums buvo atvertos daugiau nei 8 iš 10 durų. Todėl nutarėme kampaniją šiemet tęsti ir lankyti Vilniaus bei Kauno gyventojus. Pastebime, kad šiais įtampos ir skubėjimo kupinais laikais žmonės praleidžia vis mažiau laiko valgydami kartu su artimaisiais. Tad savo kampanija siekiame suartinti gyventojus su jų šeimomis ir pakviesti smagiai praleisti laiką drauge“, − sako bendrovės „Coca-Cola“ vadovė Baltijos šalims Ieva Matulaitienė.

„Coca-Cola“ komanda Vilniaus ir Kauno gyventojams įteiks po specialų dovanų rinkinį, kurį sudaro 1,25 l talpos „Coca-Cola“ butelis ir maisto produktai bendrai vakarienei. Gyventojai galės rinktis įprastą „Coca-Cola“ gėrimą arba becukrį „Coca-Cola Zero“. Kad gautų dovanas, nieko papildomai daryti nereikės – tik dovaną priimti. Gyventojai nesunkiai pažins „Coca-Cola“ atstovus iš specialios aprangos bei tradicinėmis raudona ir balta spalvomis papuošto automobilio.

Kampanija bus vykdoma darbo dienomis nuo 17 iki 20.30 val. ir savaitgaliais nuo 10.30 iki 20.30 val. Vilniuje kampanija vyks nuo balandžio 10 iki gegužės 5 d., Kaune – nuo balandžio 19 iki gegužės 3 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA