Sėkmingai prasidėjo Lietuvos ir Vokietijos policijos studentų mainų programa | Kas vyksta Kaune

Sėkmingai prasidėjo Lietuvos ir Vokietijos policijos studentų mainų programa

Penktus metus iš eilės Lietuvos policijos mokykloje (toliau – LPM) tęsiama graži tradicija ir sėkmingai organizuojama Lietuvos ir Vokietijos policijos mokymo įstaigų studentų mainų programa.

Šįkart LPM mokysis šeši Vokietijos Meklenburgo-Pomeranijos žemės Viešojo administravimo, policijos ir teismų valdininkų taikomųjų mokslų universiteto studentai.
Visą savaitę mainų programos dalyviai iš Vokietijos svečiuosis LPM ir domėsis Lietuvos policijos struktūra, jos tikslais ir uždaviniais, lygins pareigūnų mokymo sistemas, dalyvaus teorinėse ir praktinėse pamokose. Svečiai lankysis Klaipėdos apskrities vyriausiame policijos komisariate, Palangos miesto policijos komisariate, domėsis praktiniu policijos pareigūnų darbu.
Studentų mainai

O visai netrukus, š.m. balandžio 11-15 d., jau LPM kursantai išvyks į Vokietijos universitetą, iš kur tikisi grįžti kupini gražiausių emocijų ir įspūdžių, praturtėję žiniomis apie Vokietijos policijos sistemą, pareigūnų rengimo ypatumus bei užmezgę ryšius su Vokietijos, Estijos ir Norvegijos policijos mokymo įstaigų studentais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA