Liūdna žinia: kelis mėnesius ieškotas KTU studentas rastas negyvas | Kas vyksta Kaune

Liūdna žinia: kelis mėnesius ieškotas KTU studentas rastas negyvas

delfi.lt 2016/04/03 12:36
Archyvo nuotr.

Nuo sausio 29 d. trukusi 20-mečio KTU studento Martyno Tautvydo paieška baigėsi skaudžia žinia: vaikinas rastas negyvas Peršėkės upėje Prienų rajone.

Bendruoju pagalbos telefonu 112 apie gyvybės ženklų nerodantį skenduolį pranešė žvejai.

Paaiškėjo, kad tai — Martyno Tautvydo, kuris buvo ieškomas nuo sausio 29 dienos, kūnas.

Vaikinas, iš namų Prienų r., Balbieriškyje, išėjo sausio 29 d., apie 11 val., žadėjo vykti į paskaitas Kauno technologijos universitete, kur Informatikos fakultete mokėsi Multimedijos specialybės, ir grįžti vakare, tačiau iki šiol jis taip ir negrįžo. Pirminiais duomenimis, studentas autobuso taip ir nepasiekė.

Policijos pareigūnai kėlė versiją, kad nieko nepranešęs jaunuolis galėjo išvažiuoti į užsienį, tačiau faktas, kad Martynas nesusisiekė su tėvais ilgiau nei porą mėnėsių tyrėjams vis labiau kėlė įtarimą.

Paskelbus vaikino paiešką, pareigūnai apieškojo aplinkines apylinkes, miškus, peržiūrėtos Balbieriškyje esančios vaizdo kameros, apklausti autobusų parko vairuotojai, nustatinėjama telefono buvimo vieta, paimtas nešiojamas kompiuteris ir išsiųstas Lietuvos teismo ekspertizių centrui, išsiųstos užklausos į visas šalies gydymo, policijos įstaigas, vienuolynus, prieglaudas.

Šeštadienį paieška buvo nutraukta, kai be žinios dingusio Martyno kūną atpažino jo artimieji, tačiau jauno vaikino mirties aplinkybes tikslina policijos pareigūnai.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA