Prekybos centrų darbo laikas Kaune Velykų metu | Kas vyksta Kaune

Prekybos centrų darbo laikas Kaune Velykų metu

Asociatyvi/Kas vyksta Kaune nuotr.

Šventinį Velykų savaitgalį Kaune įsikūrę prekybos centrai dirbs ne tokiu darbo grafiku, kaip įprastai. Kai kurių prekybos ir pramogų vietų darbo laikas bus sutrumpintas, kiti – iš viso nedirbs.

Parduotuvių atstovai informuoja, jog kovo 26-tą dieną visi centrai dirbs įprastu grafiku. Dirbs ne tik maisto prekių, bet taip pat ir drabužių, aksesuarų ir kitos parduotuvės, tad bus galima apsirūpinti visomis reikalingiausiomis prekėmis ar linksmai papramogauti. Parduotuvės įprastu grafiku dirbs ir pirmąją Šv. Velykų dieną.

Per pačias Šv. Velykas prekybos centrų darbo laikas yra gerokai pakoreguotas. Vienos parduotuvės dirbs nuo pietų ir baigs šiek tiek ankščiau. Kiti centrai šią dieną išvis užvers duris klientams.

Štai PLC „Mega“ kovo 27-ąją dieną dirbs tik nuo 13 val. Ir tai kauniečiai laukiami tik čia įsikūrusiose kavinėse ir pramogų vietose, kitos parduotuvės nedirbs. Tiesa, nuo 9 val. veiks ir čia įsikūrusi „Rimi” parduotuvė, kuri dirbs iki 22 val.

Prekybos ir pramogų centras „Akropolis“ lankytojus pasitiks nuo 11 val. Čia taip pat dirbs tik „Maxima“ bei pramogų sferos bei kavinės. Informacijos darbuotoja tikino, kad kiekviena vieta dirbs iki individualiai nustatyto laiko. Savanorių pr. įsikūrusi „Hyper Maxima“ klientus tiek 27-tą, ties 28-tą dieną priims nuo 10 iki 21val.

Velykos – šventė ir darbuotojams

Keli didieji Kauno prekybos centrai per pačias Šv. Velykas nedirbs. Taip siekiama šventę padaryti ir patiems darbuotojams.

„Kad šventėms Jums nieko nepritrūktų, dalis „Norfos“ centrų dirbs. O kad šventės neaplenktų ir mūsų darbuotojų, dauguma parduotuvių kovo 27-tą nedirbs“, – skelbiama „Norfos“ tinklalapyje.

Visgi, Kaune „Norfa“ dirbs tik vienoje vietoje – Šilainiuose. Tad jei perkate būtent šio tinklo parduotuvėse, teks keliauti į Baltų pr. 195.

Skelbiama, jog šį sekmadienį taip pat nedirbs ir PC „Molas“. Kauniečiams durys bus užvertos ir abiejuose „Prismos“ prekybos centruose.

Mažesni prekybos centrai dirbs labai individualiai. Vienur bus sutrumpintas darbo laikas, kitur – poilsis darbuotojams. Kiekvieno prekybos centro darbo laiką reikia stebėti ant jų įėjimo durų. Taip administracija informuoja apie šventinių dienų darbo laiką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA