Tiesioginėje transliacijoje – ekspertų išvados dėl šulinyje nužudytų vaikų | Kas vyksta Kaune

Tiesioginėje transliacijoje – ekspertų išvados dėl šulinyje nužudytų vaikų

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį ekspertai pateiks išvadas dėl Kėdainių rajone, Saviečių kaime į šulinį įmestų vaikų nužudymo. Spaudos konferenciją portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai galės stebėti tiesioginės transliacijos metu.

Metų pradžioje šalį sukrėtė baisi tragedija. Kėdainių rajone tėvas į šulinį įmetė du mažamečius vaikus, abu jie mirė. Aurelijus Beras buvo iš karto sulaikytas, o motina nuvežta į ligoninę. Po kurio laiko jai atiduoti likę gyvi du vaikai, tačiau moteris dažnai girtuokliavo, tad praėjusią savaitę vaiko teisių tarnyba iš motinos atėmė abu mažamečius vaikus. Jie šiuo metu glaudžiasi pas dėdę.

Ketvirtadienį, 11 valandą vyks spaudos konferencija, kurios metu Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Andrius Kiuršinas ir Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Gintautas Žukauskas papasakos ekspertų išvadas dėl mažamečių žūties bei atsakys rūpimus klausimus, susijusius su šia tragedija.

Visą spaudos konferenciją bus galima tiesiogiai stebėti portale „Kas vyksta Kaune“. Planuojama transliacijos iš Kauno apygardos prokuratūros pradžia – 11 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA