Kauniečius Kazimiero mugėje pasitiko netikėta naujovė | Kas vyksta Kaune

Kauniečius Kazimiero mugėje pasitiko netikėta naujovė

R. Tenio nuotr.

Įpratę į Kazimiero mugę keliauti tik su grynaisiais pinigais, šiemet nustebo. Pirmą kartą mugėje kauniečiai pastebėjo, kad galima atsiskaityti kreditine kortele.

Kazimiero mugės kvapai vilioja kauniečius jau trečią dieną. Siūloma įsigyti šviežių daržovių, rankomis gamintų smulkmių ar apsirengti vienetiniais drabužiais. Pasirinkimas iš tiesų gausus, nes šiais metais mugėje dalyvauja rekordinis amatininkų ir ūkininkų skaičius.

Kauniečiai pastebėjo, jog šiais metais tradicinis renginys turi dar vieną naujovę – pastebėta, kad galima atsiskaityti ir banko kortele. Įvairiais veltinukais prekiaujantys amatininkai iškabinę iškabas, kuriomis informuoja, jog atsiskaitymo būdas pas juos –  ne tik grynieji pinigai.

Tokią paslaugą lankytojai priėmė labai teigiamai, nors pulti atsiskaityti kortele nebuvo daug. Tai greičiausiai lėmė tai, kad likusieji Kazimiero mugės prekeiviai priima tik grynuosius pinigus, tad žmonės, pripratę prie tokio atsiskaitymo būdo, grynaisiais pinigais pasirūpino iš anksto. Visgi, viliamasi, kad kituose renginiuose padaugės prekeivių, leidžiančių už prekes atsiskaityti mokėjimo kortelėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA