Kauniečiai užfiksavo pastatų padegėją | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai užfiksavo pastatų padegėją

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauniečiai pasidalino vaizdais, kuriuos pamatė per savo darbo langus. Iš pradžių pasirodė dūmai ir netrukus pasimatė prie to nagus prikišęs vyras. Pilietiški žmonės nesudvejoję iškvietė specialiąsias tarnybas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informuoja, kad apie 13.30 val. M. K. Čiurlionio gatvėje, ties 17 pastatu asocialus jaunas vyras padegė apgriuvusį pastatą. Pamatę dūmus, kauniečiai nedelsiant paskambino Bendruoju pagalbos telefonu ir iškvietė policiją bei ugniagesius.

„Mano kolegė pastebėjo per apleisto pastato langus besiveržiančius juodus dūmus ir iškart paskambino spec. tarnyboms. Maždaug dvi valandos iki įvykio matėme, kaip asocialiai atrodantis vyras įlindo į apleistą pastatą, todėl ir nusprendėme, kad jis padegė. Kai atvyko policija, jis dar bandė bėgti, tačiau buvo sulaikytas ir įsodintas į policijos automobilį. Iki šiol vyro nebuvome šiame rajone matę“, – įspūdžiais dalinosi Milda.

Ugniagesiai greitai užgesino ugnį ir gaisras neišsiplėtė. Įvykio metu niekas nenukentėjo. Policijos pareigūnai aiškinsis, kodėl vyras padegė pastatą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA