Kauno pašonėje – naujas ir išskirtinis burgerių restoranas | Kas vyksta Kaune

Kauno pašonėje – naujas ir išskirtinis burgerių restoranas

R. Tenio nuotr.

Vos dešimt minučių automobiliu ir pateksite į visai kitokį burgerių restoraną. Neseniai Giraitėje duris atvėrė „Old Grill“ restoranas, kuris vilioja ne tik naminiais burgeriais, rūšiniu alumi, bet ir pirtelės kvapu bei baseino atgaiva.

Tik lapkritį Kauno rajone, Giraitėje atsidarė „Old Grill“ burgerinė, tačiau šią vietą jau spėjo atrasti ne tik rajono, bet ir Kauno gero maisto ir gėrimų mėgėjai. Į patogioje vietoje įsikūrusį restoraną lankytojai grįžta dėl kokybiškų išskirtinių mėsainių ir ramesnės aplinkos, kur yra vietos ir pasivaikščioti, ir šiek tiek pabėgti nuo miesto šurmulio.

„Orientuojamės į aukštą maisto kokybę. Mes bandeles perkame iš patikimos kepyklėlės. Glaudžiai bendradarbiaujame su ūkininkais, tiekiančiais vištieną, mėsą, daržoves, uogas. Be to, ir burgerių receptus patys galvojome. Degustuojame, daug dirbame su keikvienu patiekalu, todėl tie žmonės, kurie vertina nekopijuotus dalykus, mielai čia sugrįžta“, – garantavo „Old Grill“ restorano vadovė Erdvilė Jagentavičiūtė.

Išskirtinis meniu

Vadovė atskleidė, kad restorano meniu ypatingas ne tik naminiais burgeriais, bet taip pat ir tuo, kad jis dėliotas taip pat savomis rankomis, todėl yra unikalus ir savitai mielas. Patiekalų jame nėra daug, tačiau tai padeda užtikrinti aukštą maisto kokybę ir klientams nepasimesti perdėtoje gausoje.

Čia galima rasti septynis, niekur kitur neragautus burgerius ir dar du skirtus specialiai vaikams. Gurmanams siūlomi burgeriai su ėriena, greitai pasirodys ir su tunu. Taip pat galima paskanauti mėsainiu su plėšyta kiauliena (Pulled pork). Maisto meistrai neslepia, kad naktimis rūkina mėsą tam, kad išgautų geriausią jos skonį. Be to, viskas kepama grilyje, tad tai taip pat prideda savitą prieskonį.

Tam, kad pajustumėte mėsainių skonio gamą, restoranas „Old Grill“ siūlo šalia maisto pasimėgauti ir tikru alumi. Restorane yra apie 30 įvairiausių alaus rūšių iš viso pasaulio, taip pat vienas ir iš Lietuvos – gerai žinomas „Genys“ . Alaus mėgėjai gali paragauti iš JAV, Olandijos, Belgijos, Vokietijos ir kitų šalių atvežto „Kraft“ alaus.

Šalia maisto ir alaus – pramogų puokštė

„Old Grill“ – ideali vieta, jei norite smagiai atšvęsti įvairias šventes. Čia rengiamos ne tik alaus ar maisto degustacijos, tačiau galima pasimėgauti ir pirties malonumais ar išsinuomoti atskiras sales šeimos ar įmonių šventėms.

Restorane yra kelios jaukios banketinės salės, pirtelė ir net baseinas. Skaičiuojama, kad vienu metu čia linksmintis gali iki 60 žmonių. Vienu metu pirtelėje gali kaitintis iki 12 asmenų. Baseinas tikrai nėra vienas iš mažiausių, o ir gylis leis smagiai pasipliuškenti.

Baigdama pokalbį, restorano vadovė negailėjo gero žodžio ir savo personalui, kurį po ilgų ieškojimų pavyko suburti į darnią komandą. „Old Grill“ restorane dirba profesionalai, kurie pasitinka klientus su šypsenomis ir visada maloniai aptarnauja. Virtuvėje sukasi taip pat meistrai. Virtuvės virėja ne tik gamina išskirtinį ir kokybišką maistą, tačiau domisi ir jo kultūra, kuria perteikia „Old Grill“ restorano lankytojams.

Restoranas įprastai dirbo nuo antradienio iki šeštadienio, tačiau pagal klientų pageidavimus dabar dirba ir pirmadieniais.

Burgerių restoranas „Old Grill“ įsikūręs Giraitėje Akacijų gatvė 2a (visai netoli autostrados) ir kviečia kauniečius ir rajono gero maisto mėgėjus užsukti bei pasilepinti tikro maisto ir alaus malonumais.

Daugiau apie „Old Grill“ galite sužinoti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA