Kviečia į nemokamus jogos užsiėmimus | Kas vyksta Kaune

Kviečia į nemokamus jogos užsiėmimus

Asociatyvi nuotr. / Užsienio spaudos nuotr.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras tęsia projektą „Sąmoninga tėvystė – sveikas vaikas“ ir kviečia dalyvauti nemokamose jogos praktikose ir paskaitose.

Projekto metu bus vykdomos jogos mankštos besilaukiančioms moterims ir mamoms su kūdikiais, skaitomos paskaitos apie fizinį nėščiųjų aktyvumą, mitybą, taisyklingą kvėpavimą nėštumo bei gimdymo metu ir daug kitų šeimoms aktualių temų.

Organizatoriai teigia, kad joga – universali sveikatos palaikymo priemonė. „Jogą praktikuoti gali įvairaus amžiaus žmonės – tiek vaikai, tiek senjorai, besilaukiančios mamos“, – teigė jie.

Joga – tai indų filosofinis mokymas, kuriuo vadovaujantis žmogus nuramina savo sielą ir protą, tačiau taip pat žinoma ir tai, kad kasdien atliekami jogos pratimai garantuoja gerą savijautą ir padeda išlaikyti sveikatą.

„Jogos pratimai stiprina fizinį kūną, lavina raumenyną, gerina lankstumą, pusiausvyrą. Nuolat praktikuojama joga turi teigiamos įtakos sveikatos būklei, pradedant svorio reguliavimu, baigiant širdies ir kraujagyslių, endokrininės sistemos veiklos gerinimu“, – pasakojo projekto „Sąmoninga tėvystė – sveikas vaikas“ vykdytojai.

Projektas vykdomas bendradarbiaujant su Lietuvos jogos asociacija, užsiėmimai vyks nuo kovo vidurio iki birželio pabaigos.

Daugiau informacijos bei registraciją į užsiėmimus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA