Paaiškėjo ankščiau laiko nutraukto projekto „Kadagys“ laimėtojas | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo ankščiau laiko nutraukto projekto „Kadagys“ laimėtojas

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Tautinių šokių konkursas „Kadagys“ buvo ankščiau nutrauktas, tad šį vakarą išrinktas geriausias kolektyvas. Daugiausiai simpatijų pelnė svečiai iš Lenkijos.

Šį vakarą Kauno Sporto halė buvo pilnutėlė tautinių šokių mėgėjų. Sužinojus, kad projektas nutraukiamas ankščiau nei planuota, šį kartą projektą „Kadagys“ stebėjo rekordinis žiūrovų kiekis. O patys dalyviai taip pat iš visų jėgų stengėsi įtikti publikai, nes būtent ji rinko geriausią tautinių šokių kolektyvą,.

Žiūrovus tradiciškai linksmino Vitalijus Cololo su „Vilniaus Pynimėliu“, kurie paruošė ypatingą šou. Savo šokiu jie bandė perteikė lietuviškas vestuves, o pats humoristas virto gražuole lietuvaite nuotaka. Visgi, toks šou ne itin patiko žiūrovams, nes šie liko paskutiniai.

Kiti dalyviai taip pat pasistengė, kad paskutinį kartą sublizgėtų taip, kad visiems kitiems nušluostytų nosį. Štai, pavyzdžiui, LSMU ansamblis „Ave Vita“ su Martynu Kavaliausku stebino specialiai finalui sukurtu šokiu ir netikėtu muzikos kūriniu. Kolektyvas mėgino atskleisti moters raudą, netekus mylimojo, kovojusio už savo tėvynę.

Nors stengėsi visi, daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė lenkų liaudies šokių kolektyvas „Perla“. Antrieji liko KTU ansamblis „Nemunas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA