Neveikiantis šviesoforas sukėlė eismo sumaištį | Kas vyksta Kaune

Neveikiantis šviesoforas sukėlė eismo sumaištį

FB, Kur stovi policija nuotr.

Judrioje sankryžoje pusdienį neveikė šviesoforas. Vairuotojai sankryžoje pradėjo važiuoti taip, kaip jiems patogiau, ignoruodami ženklus. Neapsieita ir be eismo įvykių.

Kauno vairuotojai pranešė, kad šiandien ilgą laiką neveikė šviesoforas, esantis Partizanų gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje. Šviesoforas nerodė nei vienos spalvos, tad vairuotojams tai sukėlė chaosą. Kauniečiai nepaisė kelių eismo ženklų, kurie nurodo pirmumą, ir važiavo taip, kaip jiems buvo patogu.

Žinoma, toks važiavimas negali baigtis gerai. Apie 16 val. šioje sankryžoje susidūrė „Renault Espace“ ir „Alfa Romeo“ automobiliai. Pastarajam sudaužytas šonas, o „Renault“ – priekis. Apie nukentėjusius žmones nepranešama. Šioje vietoje pirmumą turi tie, kurie važiuoja Pramonės prospektu, važiuojantys Partizanų gatve, turi duoti kelią.

Kiti vairuotojai informavo, kad minimoje sankryžoje apsunko eismas. Džiugina tik tai, kad šviesoforas buvo sutvarkytas ir po avarijos įjungtas. Tad galima tikėtis, jog iki pagrindinio piko šioje vietoje sudaužyti automobiliai bus patraukti ir srautas judės įprastai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA