Kaunietė po policijos reido: iš nuostabos nesugebėjau tinkamai padėkoti | Kas vyksta Kaune

Kaunietė po policijos reido: iš nuostabos nesugebėjau tinkamai padėkoti

R. Tenio nuotr.

Kauno policijos vyriausiąjį komisariatą pasiekė nuoširdi motes padėka. Vairuotoja liko labai nustebinta, kuomet ryte vietoj paprašytų dokumentų, policininkas įteikė tulpę.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, kad Tarptautinę moters dieną Kauno policininkai surengė specialų reidą, kurio metu stabdė tik vairuotojas. Dalį kauniečių vairuotojų iš pradžių apėmė stresas, kad pažeidė Kelių eismo taisykles, tačiau gavusios gėlytę, laimingos nuvažiavo toliau.

Tokia policininkų akcija jau tampa tradicija, tačiau moterys vis dar negali patikėti, kad policininkai gali ne tik bausti. Vieną moterį pareigūnai taip nustebino, kad ši nesugebėjo tinkamai padėkoti, tad parašė gražų laišką policininkams.

„Laba diena,

Nuoširdžiai dėkoju moterų vardu, nes, manau, jų buvo ne viena, kurios buvo pasveikintos šiandien iš ryto.

Dėkoju už nuostabią nuotaiką kurią suteikė Jūsų patruliai šiandien Šilainiuose. Kadangi iš nuostabos nesugebėjau tinkamai padėkoti, nes, kaip visuomet, sustabdžius kelių policijai, tuoj pat puoli ieškoti dokumentų, galvoji, ką pažeidei ir būna lengvas stresas.

Kuomet prisistatęs pareigūnas pasveikina su Moters diena, po akimirkos skristi norisi ir tikrai aplanko puiki nuotaika, o dar į darbą iš ryto atkeliauji su tulpių puokšte ir paviešini moterų kolektyvui, kokie tie mūsų Lietuvos vyrai puikūs, o dar jie pareigūnai…

Dar kartą ačiū organizatoriams už idėją, vyrams už sveikinimus, kurie, nepaisant smarkaus lietaus, patruliavo ir laukė pravažiuojančių moterų, kad joms ši diena suteiktų džiugesio ir dėmesio akimirką.

Jūsų komanda puiki, policijos įvaizdis keičiasi, visuomenės pasitikėjimas auga. Neturiu nusistatymų prieš policijos pareigūnus, bet po tokios akcijos būsiu įpareigota visuomet nusišypsoti pareigūnui, kuris gal skirs baudą, o aš būsiu nusižengusi nustatytai tvarkai.

Gražios dienos Jums ir Jūsų patrulių komandai.

Pagarbiai,
J. Č.“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA