Kaunietis atskleidė, kodėl Šančių moterys yra gražiausios | Kas vyksta Kaune

Kaunietis atskleidė, kodėl Šančių moterys yra gražiausios

R. Tenio nuotr.

Kaunietis Raimondas Jurgaitis pastebėjo, jog Juozapavičiaus prospekte įsikūrę labai daug kirpyklų.

„Ar žinojot, kad Kaune Juozapavičiaus prospekte vien nedidelėje atkarpoje tarp „Šilo“ ir „Norfos“ (kas nežino, tai namais bus maždaug nuo kokio 25 iki 85, žodžiu, tikrai mažiau kaip 1 km atstumas) yra 10 kirpyklų ir grožio salonų?“ – klausė jis. „Toliau neskaičiavau, nes reikėjo išsukti, bet spėju, kad važiuojant link naujojo Panemunės tilto dar kelios kirpyklos tikrai yra.“

Nusprendėme ir mes patikrinti, kiek jų iš tikrųjų veikia pagrindinėje Žemųjų Šančių gatvėje. Nuo geležinkelio tilto iki pat Panemunės tilto jų suskaičiavome tiek, kiek skaitytojas ir sakė – lygiai 10.

Nustebino, kad visos dirba

Nuostabą skaitytojui sukėlė tai, jog visi suskaičiuoti grožio salonai veikia pilnu pajėgumu. „Žemieji Šančiai tikrai nėra ta vieta, kurią baisiai mėgtų stilingiausioji mūsų visuomenės dalis“, – sakė R. Jurgaitis.

Jo nuomone, didžioji dalis moterų Žemuosiuose Šančiuose vis dar kliaujasi laiko patikrintomis plaukų priežiūros priemonėmis bei šukuosenomis, o vyrai kerpasi namuose. „O vyrai skutasi išvis namuose arba su namiškių pagalba, nes mokėti už tai kokius 5 eurus tai grynas bespredelas (liet. Nesąmonė) būtų – juk kokie keturi alaus išeitų!“ – vardino R. Jurgaitis.

Turi du paaiškinimus

Pusiau juokais skaitytojas teigė, jog turi du galimus paaiškinimus, kodėl Juozapavičiaus prospekte tiek daug kirpyklų.

„Arba ten, prisidengę kirpyklos iškaba, pardavinėja samagoną ir kokį koksą, užmaskavę kaip plaukų skalavimo skystį ir kokią tai pudrą, arba populiariausia vietinių žmonių, turiu omeny moterų, profesija yra kirpėja ir todėl jos kuriasi savo darbo vietas arti savo gyvenamųjų vietų, kad arčiau į darbą būtų eiti,“ – sarkastiškai socialiniame tinkle juokauja kaunietis.

Tiesa, priežastis gali būti ir kita: Juozapavičiaus prospektas – pagrindinė ir didžiausia Žemųjų Šančių gatvė, kurioje susitelkusios beveik visos paslaugų įmonės. Kitur joms kurtis nėra patogu dėl gyvenamųjų namų gausos, o prospektas – tai pagrindinė Šančių gatvė. Dabar, atidarius ilgai statytą Panemunės tiltą, ši Šančių dalis tiesiog atgijo ir smulkusis verslas rajone rodo gyvybės ženklus. Tikriausiai tai ir įtakoja kirpyklų gausą vienoje gatvėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA