Užfiksuotas drąsus mikroautobuso KET pažeidimas | Kas vyksta Kaune

Užfiksuotas drąsus mikroautobuso KET pažeidimas

Stop kadras

Kauniečiai dalinasi vaizdo registratoriumi užfiksuotu įrašu, kuriame matyti grubus Kelių eismo pažeidimas, o jį padaro žmones vežantis Kauno miesto viešasis transportas. Matosi, kad mikroautobuso vairuotojas labai skubėjo, tačiau negražu taip pamiršti taisykles, kurios galioja visiems.

Kaunietis Mindaugas pasidalino, kaip važiuoja kai kurie mikroautobusų vairuotojai. Vaizdo įraše matyti, kad 51-ojo mikroautobuso vairuotojas važiuoja Vydūno alėja ir netoli zoologijos sodo suka į kairę. Tiesa, tai daro neleistinais būdais.

Viešojo transporto vairuotojas kerta ištisinę liniją, aplenkia priekyje stovėjusį lengvąjį automobilį ir skuodžia į Radvilėnų plentą, kur po to braunasi į pirmą juostą tam, kad pasuktų į dešinę – A. Baranausko gatvę.

Skaitytojas pasipiktinęs sakė, kad mikroautobusų vairuotojas vėl pamiršo KET. Jis pažeidė ne tik KET, bet taip pat ir rizikavo kitų eismo dalyvių bei keleivių gyvybėmis.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo istorija apie įvykius Kaune ar išsakyti savo nuomonę, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA