Per langus metė daiktus, apgadino policijos ir gyventojų automobilius | Kas vyksta Kaune

Per langus metė daiktus, apgadino policijos ir gyventojų automobilius

R. Tenio nuotr.

Palemone siautėjo du vyrai. Jie iš daugiabučio per langus mėtė įvairius daiktus ir apgadino tris automobilius, iš jų vienas priklauso Kauno policijai.

Apie antrą val. pranešta, jog Palemone, Marių g. 7A iš šeštojo aukšto vyrai pro langą mėto įvairius daiktus. Per langą skrido ne tik lengvučiai, bet taip pat ir sunkiasvoriai daiktai. Atvykus pareigūnams, vyrai nesiliovė ir toliau viską iš eilės mėtė per langus. Skrido ir žuvis, buteliai, spynos, net televizorius.

Vyrai mėtė daiktus bet kur, todėl apgadino prie daugiabučio pastatytus tris automobilius. Kauno apskrities policijos budintis R. Stukas patvirtino, jog iš trijų apgadintų automobilių, vienas yra policijos tarnybinis automobilis „Škoda Yetis“. Jam suskaldytas priekinis stiklas. Kitus automobilius „VW Passat“ ir „Audi“ vietoje apžiūrinėja savininkai.

Šiuo metu jau sulaikyti du asmenys. Išmėtytus daiktus jau surinko namo pirmininkas, tad dabar skaičiuojama, kokią žalą vyrai padarė.

Siautėja ne pirmą kartą

Vietiniai gyventojai pasakoja, kad vienas iš sulaikytųjų vyrų jau nuo Šv. Kalėdų vartoja alkoholį. O situacija, kai per langus mėto daiktus, jau yra buvusi.

Dar 2013-ais metais buvo išplūdęs gyventojus bei pareigūnus, grasino susprogdinti namus ir jau buvo atsukęs dujas. Tačiau užmigo, o pareigūnai į butą įėjo su raktininko pagalba.

Situacija po savaitės pasikartojo ir pusamžis vyras vėl pro langus skraidino savo turtą, taip rizikuodamas sužeisti ką nors einantį apačioje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA